Vi leverer skreddersydde løsninger

Drift av landanlegg stiller store krav til systematisk organisering av arbeidet, kunnskaper om matpreferanser hos en kulturelt sammensatt kundemasse, samt kontinuerlig oppfølging av ansatte.

Grunnprinsippene for drift av landanlegg har mange fellestrekk, men allikevel er hvert landanlegg unikt og har sine spesielle krav og behov. Vår erfaring er at nærhet mellom sentral ledelse og drift skaper økt forståelse for den enkelte driftsenhet spesielle behov. Dette gjør oss i stand til å skreddersy vårt driftskonsept til det enkelte landanlegg i nært samarbeid med lokale kunderepresentanter, vår lokale ledelse og ikke minst med de ansatte.

4SERVICE organiserer leirdriften på en praktisk, moderne og serviceorientert måte. Våre kunder tilbringer lange perioder i leiren, og oppholdet kan fort bli ensformig hvis man ikke krydrer hverdagen med god service og god mat. Målet vårt er at gjestens ønsker og behov skal kommer i første rekke.Måltidene skal være dagens høydepunkt.  Rammen rundt måltidene skal være med på å skape trivsel blant leirens beboere. For å oppnå dette velger vi våre medarbeidere med omhu. Det vil si medarbeidere hvor serviceinnstilling og samarbeidsevner står i høysetet. Vi mener at noe av det viktigste er at våre gjester føler seg godt ivaretatt og at samspillet mellom oss som leverandør og gjestene fungerer optimalt. Først da har vi mulighet for å behandle hver enkelt gjest individuelt.

 

Norsk husmannskost på menyen.

I 4SERVICE er vi opptatt av å servere sunne og næringsrike retter for enhver smak. Våre ernæringsmål er utgangspunktet for menyplanleggingen. Vi tilbyr daglig et variert kosthold basert på norsk husmannskost supplert med mer trendy og internasjonale retter.
En rikholdig salatbar inngår også i middagstilbudet.

 

 

 

 

Kontakt oss

Thomas Brekke
Telefon: 902 16 774
e-post: thomas.brekke@4service.no

"Vi skreddersyr vårt driftskonsept til det enkelte landanlegg i nært samarbeid med lokale kunderepresentanter, vår lokale ledelse og ikke minst med de ansatte."

 

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner