Fortsetter det gode samarbeidet

4Service og Aker Solutions signerte nylig en lengre avtale for drift av leir og kantiner ved Aker Solutions verft på Stord, og fortsetter derfor det gode samarbeidet.

– At Aker Solutions gir fornyet tillitt til 4Service er veldig hyggelig og en stor tillitserklæring. Dette er et viktig prosjekt for oss, sier Tor Rønhovde, konsernsjef i 4Service.

Det som en gang startet som en fiskeoljefabrikk, har blitt til et av landets største offshoreverft. I tiden fremover er det planlagt flere store prosjekter på verftet, og aktiviteten vil derfor holde seg høy.

– Gjennom god kommunikasjon, som har vist seg ekstra viktig de siste årene, har vi knyttet et enda tettere bånd med 4Service. Den forståelsen vi har blitt møtt med, har gjort det enklere for oss å håndtere uforutsigbarhet, forklarer Edgar Damås, Head of Procurement Stord Yard i Aker Solutions.

Den nye avtalen mellom Aker Solutions og 4Service erstatter den gamle, og gjelder drift av leir og kantiner på verftet i flere år fremover. 4Service vil drifte ca. 1.400 rom og servere over 5.000 måltider om dagen, ved normal drift.