Historier fra våre ansatte

Bruker kunnskap og kreativitet til å hjelpe

I mai fikk 4Service en ny ansatt på kontoret på Brynsalleen 4. Hun snakket ikke norsk, kjente ingen i byen og var både spent og samtidig litt engstelig for hva som skulle møte henne.

Les mer

Ekte matglede

Å drifte en personalrestaurant som skal være både et samlingspunkt og et høydepunkt, krever kunnskap og planlegging, ispedd en god dose kreativitet og engasjement. Hvis målet i tillegg er å være ensbetydende med kvalitet, er det godt å ha ansatte som både jobber og brenner for akkurat dette.

Les mer

Veien til fagbrevet.

Hilde Marie Sundli har jobbet med råvarer og matlaging i mange år. For litt under ett år siden tok hun et valg som skulle vise seg å gi henne noe som er svært ettertraktet i dag.

Les mer

Lærlingskurven

I 2016 fikk Junus Supot Chimwiset lærlingplass på Søtt+Salt – 4Service sin merkevare på Vestlandet. Han sjonglerte kokkestudiet med fotballtrening, og lærte raskt å bli en lagspiller med en egen evne til å bidra i alle retninger på kjøkkenet.

Les mer

Fagbrevet som førte til lederstilling.

Det er mange veier å gå med et fagbrev som kokk. Jon-Filip Johannessen har valgt en helt egen retning som har snirklet seg via Nordsjøen, kreativ ledelse og 200 posjerte egg som kunne ha endt sine dager som eggesalat.

Les mer