Om 4Service

Kvalitetsservice levert enkelt og personlig!

4Service ble etablert i 2010 med mål om å bli Norges ledende leverandør av tjenester innenfor områdene personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester.

På ti år har vi hatt en fantastisk vekst, og teller i dag rundt 3000 medarbeidere. 4Service har oppdragsgivere over store deler av landet, og mange har vært med oss helt siden våre aller første år. Sammen bidrar vi til å forme morgendagens arbeidsplasser. Gjennom strategiske oppkjøp har vi stadig utvidet vår tjenesteportefølje, og i 2019 omsatte selskapet for 2,1 milliarder kroner.

Våre tjenester leveres gjennom konseptene 4Service Camps, 4Service Offshore, De Tre Stuer, Eir, Gastro Catering og Søtt+Salt. Gjennom tilpassede konsepter og servicetjenester betjener vi alt fra kontorbygg til havinstallasjoner. Vi sørger for individuelle tilpasninger til oppdragsgiver, og digitale løsninger for å forenkle driften. I tillegg er vi stolte av å ha bransjens mest dedikerte og motiverte medarbeidere. Dette er vår fremste garanti for leveranser av høy kvalitet.

Nøkkeltall

  • Vi betjener over 150 kantiner og personalrestauranter i hele landet
  • Vi drifter 26 fullservice-lokasjoner
  • Våre kantiner og fullservice-lokasjoner serverer 75 000 måltider hver eneste dag
  • Vår cateringdivisjon serverer daglig 3000 måltider.
  • Vi drifter 45 camps med til sammen 7 000 rom og 45 000 måltider per dag
  • Vi utfører renhold på 6 millioner kvm hver uke
  • Vi håndterer 12 offshoreinstallasjoner med alt av renhold og matservering, og serverer 5000 måltider hver dag.

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi har et overordnet mål om være Norges mest attraktive serviceselskap. Derfor er det viktig for oss å få deg med på laget!

Våre medarbeidere er vår absolutt viktigste ressurs. I 4Service har vi god erfaring med å gi tillit til enkeltindivider. Dyktige medarbeidere vokser med ansvar og muligheten for individuell utfoldelse. Mennesker er ikke maskiner, og service av høy kvalitet leveres best av motiverte og engasjerte medarbeidere.

Trykk her for mer informasjon om å søke jobb i 4Service.