Våre konsepter

4Service har som ledende servicetjeneste-leverandør virksomheter innenfor en rekke markeder. For å være markedstilpasset og kundeorientert har vi etablert flere konsepter som rendyrker ulike segmenter og egenskaper som kundene verdsetter.

De Tre Stuer

 

De Tre Stuer er et eksklusivt og prisvinnende matkonsept. De Tre Stuer er en del av 4Service og driver personalrestauranter i over 100 private og offentlige virksomheter etter et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept. Vi er fleksible, markedsorienterte og tilpasser vårt konsept etter oppdragsgivers ønsker og behov. Vi mener at bedriftens personalrestaurant skal være et avslappende sted for god mat, sosialt samvær og en pause i en hektisk hverdag. 

Våre personalrestauranter utgjør derfor en naturlig og viktig del av en bedrifts velferds-, miljø- og helsetiltak. Ved å gi de ansatte et svært godt mattilbud tilføres det muligheter for faglig og personlig vekst og større jobbglede.

Les mer

Eir Mat og drikke

Eir Mat og drikke er en del av 4Service og har som mål å bidra til at våre kunder og gjester opprettholder god helse og trivsel. Dette gjør vi ved å tilrettelegge for inntak av sunn og næringsrik mat.

Kantinetjenester er kjernen i Eir Mat og drikke. Vi ønsker å bidra til de gode øyeblikkene i arbeidsdagen gjennom å levere sunne og gode måltider med variasjon, sesongaktuelle menyer og verdi for pengene.

Les mer

Eir Renhold

Eir Renhold er en del av 4Service og leverer høy kvalitet gjennom velprøvde og standardiserte renholdstjenester kombinert med fagutdannede medarbeidere som fokuserer på at kunden skal ha få godt innemiljø hvor verdier ivaretas. Riktig utført renhold bidrar til økt trivsel, redusert sykefravær og forlengelse av levetiden til bygningsmaterialer, innredning og inventar. Vi setter alltid kunden først og legger vår stolthet i å være ryddige og enkle å forholde seg til.

Les mer