Aktuelt

Våre ansatte

Fra sykmeldt til ny jobbglede: - Føler meg nyttig igjen

Med hunden Louie ved sin side sørger Anneli for at alt går som det skal på 4Service sitt hovedkontor i Brynsallèen. Men det har ikke vært en selvfølge.

Les mer
Nyheter

4Service bidrar til veksten i norsk ishockey

4Service er stolte av å være sponsor for Norges Ishockeyforbund (NIHF). Vårt bidrag er med på å styrke breddevekst i norsk ishockey – hver eneste dag. For 4Service er det viktig å støtte en idrett som bringer mennesker sammen, og som gir unge en arena for å utvikle seg både sportslig og sosialt.

Les mer
Bærekraft

Trondheim fortsetter å imponere!

Vi fortsetter besøksrunden i Trondheim, og ved MelhusBanken møter vi Tone, Hanne Beate og Kine. Vi dykker inn i en av de flere inspirerende historiene knyttet til samarbeidet med Stavne. Denne gang spesielt i ansettelsen av Kine.

Les mer
Nyheter

Vår merkevare Eir har lansert ny nettside

Den nye nettsiden har fått et estetisk løft og blitt markant mer brukervennlig.

Les mer
Bærekraft

Trondheim har levert bemerkelsesverdige resultater!

Vi har vært på besøk hos regionssjef Odny i Trondheim og vi tok en prat med henne for å avdekke hva som ligger bak suksessen som har banet vei for prestisjetunge priser det siste året.

Les mer
Nyheter

4Service skal bidra til nytt nabolag på Skøyen

Om ett år åpner dørene til den totalrenoverte trikkestallen, Jernstøperiet, i Karenslyst allé 10. Det historiske og særegne bygget skal driftes av 4Service gjennom coworkingskonsept Inc. I den lille gaten vil Fram Eiendom ha totalt fire kontorbygg som vil fungere som et samlet fellesskap, med servicetjenester fra 4Service som går på tvers av eiendommene

Les mer
Nyheter

4Service topper laget med en av landets beste kokker!

På nyåret starter Henrik Orre som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service. Orre er kjent som en svært kreativ og allsidig utøver av matfaget, noe som blant annet har ført han til TV-skjermene, stjernedryss, forfatterskap og Tour de France. Orre, eier og daglig leder av den kritikerroste restauranten Vélochef, skal fremover bidra til å løfte matopplevelsene i 4Service til nye høyder.

Les mer
Nyheter

Norsk kjøtt til havs

I 2021 tok vi valget om å bare servere norsk fisk på våre offshore installasjoner. I dag ankommer flere tonn lokalprodusert kjøtt norsk sokkel i Nordsjøen og representerer med det starten på et nytt bærekraftskapittel.

Les mer
Nyheter

Vi er valgt som leverandør av bespisning til Ferd Eiendom sitt signalbygg på Rådhusplassen

Denne uken ble det klart at vi er tildelt kontrakten for det historiske næringsbygget i Hieronymus Heyerdahls gate 1. Gårdeier er Ferd Eiendom, og allerede 1. desember startet vi opp et helt nytt bespisningskonsept tilpasset eiendommen, historien og dagens behov i markedet.

Les mer
Nyheter

4Service inntar Tjuvholmen med et helt nytt flaggskipkonsept!

Nylig ble det klart at det var 4Service som stakk av med den prestigetunge kontrakten på Tjuvholmen Alle 1-5 for oppdragsgiver Canica Eiendom. 4Service vant på bakgrunn av totalkonsept, relevante kundereferanser og en foreslått meny av tjenester helt i markedets tetsjikt.

Les mer
Nyheter

Skal bidra til å rekruttere barn og unge til idretten

4Service har i mange år jobbet aktivt for å hjelpe de som har falt utenfor inn i arbeidslivet. Idretten er en viktig og tidlig arena for å sikre at barn og unge opplever mestring, samhold og utvikling. Derfor inngår 4Service nå en avtale med Norges Ishockeyforbund (NIHF) og skal bidra med midler øremerket rekruttering inn til sporten.

Les mer
Nyheter

Der ingen skulle tro

Langt inne i en av våre vakreste fjorder ligger et av landets mest spennende industriprosjekter. Green Zinc Odda 4.0 er det eneste smelteverket i Norge som produserer sink. Men hvordan innkvarterer man over 700 arbeidsfolk i en liten by som har begrenset med plass i utgangspunktet?

Les mer
Våre ansatte

Gode medarbeidere, bedre inneklima.

Med dedikerte og fagutdannede medarbeidere, kombinert med velprøvde og standardiserte renholdstjenester, har vi et dyktig team som rengjør over ni millioner kvadratmeter. Med kontorer helt fra Bodø til Kristiansand, ønsker vi stadig å forenkle det kompliserte – men det klarer vi ikke uten dedikerte medarbeidere.

Les mer
Nyheter

4Service med ny signering i Sarpsborg

4Service kommer inn som ny leverandør av personalrestaurant hos hjørnesteinsbedriften Borregaard. Den nye avtalen skal sette mat og miljø i fokus.

Les mer
Nyheter

4Service og Heim TV lanserer nytt program om moderne norske næringsbygg

I fjor laget 4Service og den nye TV-kanalen Heim et knippe pilotepisoder av et helt nytt TV-konsept. Erfaringene og tilbakemeldingene var så gode at det ble besluttet å produsere en full sesong, med ti nye episoder, av Rom for Suksess. Den første episoden slippes på Heim TV i kveld klokken 20, og med som programledere er det hele tre eksperter fra 4Service.

Les mer