Referanser

Accommodation

Aker Solutions Stord

Gjennom god kommunikasjon, evne til å være fleksible og alltid være løsningsorientert ‒ som har vist seg ekstra viktig de siste årene ‒ har vi knyttet et enda tettere bånd med 4Service.

Les mer
Food and Facilities

Media Direct Norge

4Service er en forlenget arm for den skreddersydde løsningen som vi tilbyr våre kunder. Vi liker spesielt godt at vi kan sette sammen en egen meny der vi har integrert egne produkter.

Les mer
Food and Facilities

NCC - Valle Wood

Da vi skulle velge en leverandør av servicetjenester for dette bygget, var det svært viktig for oss at vi fikk med en partner som forsto og delte vår visjon for prosjektet – noe vi har opplevd med 4Service.

Les mer
Food and Facilities

Skøyen Atrium

Schage Eiendom hadde en ambisjon om å knytte Skøyen Atrium 1 og 2 sammen med deres nybygg Skøyen Atrium 3. Formålet var å skape én felles kunde- og leietakeropplevelse for de som arbeider i Skøyen Atrium.

Les mer
Accommodation4Service Camps

Hæhre - E39 Mandal Øst - Mandal by

4Service har vært en god støttespiller for Hæhre, og er viktig i forhold til å klare å holde anleggsarbeidene gående, spesielt under de forholdene vi har med Covid-19.

Les mer
Facility Services

Harbitz Torg

Vi er meget fornøyd med tjenestene vi har på Harbitz Torg.

Les mer
Facility Services

Eufemia

4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring!

Les mer
Facility Services

Mustad Eiendom

Lilleakerveien 2 er første steg i utviklingen av den nye "Lilleakerbyen" og 4Service er vår foretrukne samarbeidspartner.

Les mer
Food and FacilitiesPersonalrestaurantCleaning and Maintenance

Diagonale

Personalrestaurant, resepsjonstjeneste, renhold - og restaurant Salome. 4Service leverer høy standard i stil med vårt nye prestisjebygg i Bjørvika.

Les mer
Food and FacilitiesFacility Services

KLP Eiendom

4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring! Vi i KLP Eiendom har gleden av å samarbeide med 4Service i stadig flere prosjekter. Vi opplever å skape merverdi for våre kunder gjennom dette samarbeidet.

Les mer
Cleaning and Maintenance

Rosenberg Verft

Samarbeidet er preget av en ekte serviceinnstilling, og kommunikasjonen oss imellom er den beste.

Les mer
Food and FacilitiesPersonalrestaurant

Computas AS

Våre 265 ansatte verdsetter og er avhengige av et godt kosthold og gode pauser i en krevende hverdag. Derfor er De Tre Stuer det beste valget for oss.

Les mer
Food and FacilitiesPersonalrestaurant

Helly Hansen AS

Vi er utrolig fornøyd med ny kantine. Veldig flinke kokker, og utrolig god mat!

Les mer