4Service Camps

– Vi skal gjøre arbeidsdagen din enklere

Du kan booke rom via lenken under.
For større prosjektforespørsler ta kontakt med:

Odd Andre Svarstad
Mobil: +47 417 75 616
E-post: oddandre.svarstad@4service.no

 

Book ditt rom her!

Alle som har bodd borte fra eget hjem i forbindelse med jobb, vet at totalopplevelsen henger tett sammen med fasilitetene man møtes av når arbeidsdagen er over. For å fungere godt på jobb, er det avgjørende at boforholdene innbyr til nødvendig komfort, hvile, renhold og matservering. 4Service har derfor utviklet ulike konsepter, tilpasset våre kunders varierte behov. Vi har camps over hele landet, og skal gi dine medarbeidere den service de trenger for å kunne yte sitt aller beste på jobb.


Helt konkret tilbyr vi overnatting, både på korttids- og langtidsleie, i våre Camp Hotels. Rommene har eget bad med dusj, og prisen inkluderer frokost, lunsj, middag og kveldsmat. I tillegg får gjestene fri tilgang til felles vaskerom og tv-stue.

Små anlegg

Har du behov for å etablere et anlegg i forbindelse med et prosjekt? Vil dette anlegget kreve innlosjering av inntil 100 personer?

Vi kan tilby din bedrift forpleining på våre eksisterende anlegg, eller vi kan etablere en ny camp individuelt tilpasset deres prosjekt.

Våre Eir Camps leverer kvalitetstjenester spesialutviklet for å kunne tilby vår gode service til en fornuftig pris.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud!

Store anlegg

Har du behov for å etablere et anlegg i forbindelse med et prosjekt? Vil dette anlegget kreve innlosjering av flere enn 100 personer?

Vi kan tilby din bedrift forpleining på våre eksisterende anlegg, eller vi kan etablere en ny camp individuelt tilpasset deres prosjekt.

4Service Camps leverer kvalitetstjenester slik at du og din bedrift kan konsentrere dere om deres kjerneoppgaver. Vårt tjenestespekter tilpasses dere som kunde.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende pristilbud!

Bli med på laget!

Ser du etter en spennende jobb innen forpleining? Ønsker du å jobbe i kantine, med renhold, i resepsjon eller som vaktmester? Ønsker du å lede en camp? Du er velkommen til å besøke vår karriereportal og registrere din CV i vår database her

Abonner på jobbagent
Ønsker du å bli informert om nye ledige stillinger i 4Service, kan du registrere deg i vår tjenesteportal? Da kan du registrere deg gratis i vår tjenesteportal.

Har du allerede registrert deg hos oss kan du logge inn her›

Referanser

Våre fornøyde kunder deler gjerne sine erfaringer med deg som vurderer å etablere et anlegg med oss. Besøk gjerne vår referanseside for å se en liste over kundereferanser, eller ta direkte kontakt på thomas.brekke@4service.no, så sender vi deg noen utvalgte, relevante referanser.

 

Thomas Brekke
Thomas Brekke Salgsdirektør Camp For generelle henvendelser: tel 02517