Vil du jobbe sammen med oss?

Siden oppstarten i 2010 har 4Service vokst til å bli en ledende leverandør av servicetjenester i Norge. Den store veksten i mennesker, omsetning og tjenester har først og fremst kommet gjennom investering i våre medarbeidere. Ved å gi muligheter og ansvar, har vi fått så mye mer tilbake. Vi er stadig på utkikk etter medarbeidere som motiveres av lagarbeid, kreativitet og tillit. Hos oss er mulighetene mange for deg som drives av varierte dager og tempo – men også for deg som trives best i det stabile.

Møt noen av våre ansatte

Les mer
Våre ansatte

Gode medarbeidere, bedre inneklima.

Med dedikerte og fagutdannede medarbeidere, kombinert med velprøvde og standardiserte renholdstjenester, har vi et dyktig team som rengjør over ni millioner kvadratmeter. Med kontorer helt fra Bodø til Kristiansand, ønsker vi stadig å forenkle det kompliserte – men det klarer vi ikke uten dedikerte medarbeidere.

Les mer
Våre ansatte

Ideer som engasjerer

Har du servert mat til rundt 1000 personer på én gang før? I lyse og moderne lokaler, omringet av de syv fjell, gjør en av våre dyktige kjøkkensjefer dette hver dag, og nå deler hun flere av sine hemmeligheter for å lykkes på et kjøkken!

Les mer
Våre ansatte

Ekte matglede

Å drifte en personalrestaurant som skal være både et samlingspunkt og et høydepunkt, krever kunnskap og planlegging, ispedd en god dose kreativitet og engasjement. Hvis målet i tillegg er å være ensbetydende med kvalitet, er det godt å ha ansatte som både jobber og brenner for akkurat dette.

Les mer

Ofte stilte spørsmål

  • Hvordan foregår rekrutteringsprosessen?

  • Når får jeg svar på søknaden min?

  • Hvordan jobber dere med GDPR?