Om 4Service

I 2010 tok fire gründere fra servicebransjen et avgjørende valg. De bestemte seg for å skape et nytt selskap som skulle utfordre det bestående. Målet var å levere et bredt spekter av servicetjenester på en enklere og mer personlig måte. Sammen skulle de endre selve kundeopplevelsen, og samtidig løfte stoltheten til de som utfører jobben. Dette var starten på 4Service sin historie, et moderne serviceeventyr som fortsatt pågår for fullt.

Nøkkeltall

5,0
Omsetning mrd.
6 000
Ansatte
160 000
Måltider per dag

Food and facilities

54
Fullservice lokasjoner
256
kantiner

Cleaning and maintenance

9
Mill. kvm. renhold

Accommodation

39
Lokasjoner
10 300
Rom

Vår historie

Gjennom noen svært hektiske år har vi vokst til å bli en betydelig og landsdekkende aktør. Våre oppdragsgivere er en solid blanding av private og offentlige aktører. Antallet oppdrag øker hver eneste uke, men minst like hyggelig er det at eksisterende kunder som oftest blir værende hos oss i lang tid. Den store veksten i mennesker, omsetning og tjenester har først og fremst kommet gjennom vår egen rekruttering. I tillegg har vi gjennomført en rekke oppkjøp av andre selskap som passer godt inn i vår unike kultur. Den viktigste investeringen har likevel vært i våre eksisterende medarbeidere og deres kontinuerlige utvikling. Ved å gi muligheter og ansvar, har vi fått så mye mer tilbake.

Selv om vi i dag har blitt et stort konsern er utfordrerånden en innarbeidet del av vår kultur. Vi brenner for å skape bedre tjenester og skal alltid utfordre der vi kan. Hver dag løser vi små og store problemer i møtet med kunder og gjester, samtidig som vi tør å drømme stort. Som en del av vår videre reise har vi kastet øynene på markeder som ligger utenfor landets grenser. Rett og slett fordi vi er overbevist om at våre metoder, leveranser og kultur vil lykkes like bra ute som hjemme. Oppskriften er klar. Vi skal fortsette å utfordre det bestående, forenkle det kompliserte og løfte frem menneskene. I det ligger selve forutsetningen for å kunne skape morgendagens arbeidsplasser.

Servicetjenester levert enkelt og personlig.

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi har et overordnet mål om være Norges mest attraktive serviceselskap. Derfor er det viktig for oss å få deg med på laget!

Våre medarbeidere er vår absolutt viktigste ressurs. I 4Service har vi lang erfaring med å gi tillit til enkeltindivider. Dyktige medarbeidere vokser med ansvar og muligheten for individuell utfoldelse. Mennesker er ikke maskiner, og service av høy kvalitet leveres best av motiverte og engasjerte medarbeidere.

Åpenhetsloven

Se vår redegjørelse her.