Food and Facilities

Har ditt kontor et forbedringspotensial? Lurer du på hvor du skal spise under eller etter jobb? Vi har løsningene!

Personal­restaurant

Forventningene vi har til spisepausen og spisesalen øker stadig. Personalrestauranten skal være et sted hvor du kan koble av og nyte et godt måltid med gode kolleger. I tillegg skal personalrestauranten være et tilrettelagt møtested for små og store begivenheter. Som måltidsleverandør legger vi opp til et godt samarbeid med våre oppdragsgivere. Sammen sørger vi for at dine medarbeidere opplever økt trivsel på jobben.

Klikk for å lese mer om våre konsepter.

Restauranter

4Service etablerer og drifter flere restauranter med hver sin unike identitet basert på målgruppe, behov og lokasjon. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker, er vårt mål å gi deg en minneverdig opplevelse som gjør at de ønsker å komme igjen og igjen.

Klikk for å lese mer om våre konsepter.

Catering

Våre cateringsløsninger omfatter alt fra daglig lunsjleveringer til bedrifter, store konferanser, rammeavtaler med selskaps- og eventlokaler, internasjonale forsvarsøvelser til mindre private arrangementer.

Klikk for å lese mer om våre konsepter.

Coworking & events

4Service tilbyr coworking på flere attraktive lokasjoner i Oslo. Alle våre lokasjoner er nybygde og huser fasiliteter som møterom, business lounge og personalrestaurant.

Klikk for å lese mer om våre konsepter.

Facility Services

4Service er en fullverdig Facility Services-leverandør som gjør dine støttetjenester til våre primæroppgaver. Vi skreddersyr smarte og innovative løsninger tilpasset bedriftens behov og fasiliteter.