Coworking & events

4Service tilbyr coworking på flere attraktive lokasjoner i Oslo. Alle våre lokasjoner er nybygde og huser fasiliteter som møterom, business lounge og personalrestaurant.

Vi har ulike løsninger som inkluderer fleksible og faste arbeidsplasser, i åpent eller lukket kontorfellesskap. Vi huser bedrifter fra mange forskjellige bransjer, og samspillet mellom de forskjellige bedriftene på huset bidrar til at nye forretningsforbindelser opprettes uten at man behøver å gå ut av døren.

Videre tilbyr vi komplette konferansefasiliteter for store og små selskaper. Vårt mål er at du og dine gjester skal få en uforglemmelig opplevelse.

Coworking

INC. er et fleksibelt kontorkonsept med store muligheter for små og mellomstore bedrifter. Her kan du sikre deg en arbeidsplass i noen av Norges mest fremtidsrettede næringsbygg, flytte inn sammen med store og veletablerte aktører, og dele fellesarealer, -fasiliteter og ett servicetilbud i toppklasse.

Les mer
Konferanse

Salongen er et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer.

Les mer
Konferanse

Vi kan tilby alle våre gjester skreddersydde møter og arrangement i nye moderne lokaler og har fleksible løsninger for grupper fra 4 til 200 personer.

Les mer

Kontakt oss