Restauranter

4Service etablerer og drifter flere restauranter med hver sin unike identitet basert på målgruppe, behov og lokasjon. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker, er vårt mål å gi deg en minneverdig opplevelse som gjør at de ønsker å komme igjen og igjen.

Velkommen til våre restauranter:

Servert

Servert er merkevaren hvor vi samler alle våre restauranter og eventlokasjoner under en og samme paraply. Med 9 restauranter og 13 event lokaler har vi et mangfoldig utvalg av populære steder for enhver anledning.

Les mer

Salome

Salome er en kombinert bacaro og trattoria som ligger rett ved Operaen i Oslo. En bacaro er en venetiansk vinbar, et uformelt møtested med vin på glass, enkle drinker og cicchetti – småretter. I trattoriaen serverer vi klassiske venetianske retter.

Les mer

Skøien Gastrobar

Skøien Gastrobar er den en nye nabolagsrestauranten på Skøyen. Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Som navnet sier så serverer vi mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen.

Les mer

Prensa Pintxos

Prensa Pintxos legger til rette for en kveld ute med gode venner, kollegaer, god mat og drikke. Dette gjøres gjennom retter inspirert av den kulinariske kreativiteten til moderne pintxos-barer

Les mer

Spaghetteria

På Spaghetteria brenner vi spesielt for én ting: Lage skikkelig god italiensk pasta. Mat du kan spise etter jobben, når du er ute på date, før kino, sammen med venner, med familien. Pasta er mer enn bare en masse retter, det er en måltidskultur som er åpen og inkluderende.

Les mer

Molto

Når du kommer til Molto Trattoria på Økern Portal vil du møte den uformelle italieneren som hilser gjestene velkommen på en leken og sjarmerende måte. Restauranten byr på mange ulike opplevelser for både de som ønsker den sosiale atmosfæren eller trenger å trekke seg litt unna.

Les mer

Hos Alma

Hos Alma finner du ut mot den store åpne plassen mot Harbitzalléen på Harbitz Torg. Hos Alma er med på at skape et nabolag og en levende destinasjon. Vi ønsker at du skal føle at du kan komme til oss hver dag uten å bli lei.

Les mer

Trewerket

Trewerket er restauranten som ligger i første etasje av massivtrebygget Valle Wood ved Intility Arena. Her får du servert god og avslappet mat fra alle verdens hjørner med fokus på kvalitet, gode råvarer og bærekraft.

Les mer

Waffl

Waffl ligger på hjørnet av Tollgaarden. Her får du vafler med både søte og salt toppinger i et spennende utvalg. Hva med vaffel med langtidsstekt brisket, vaffel med fritert kylling eller vaffel med Skagenrøre? Vel bekomme!

Les mer

Haandtryk

Inspirert av fortiden, serverer Haandtryk en moderne tolkning av det som en gang var en skjenkestue. Her kan du nyte en historisk smakopplevelse med en moderne vri. Velkommen til et sted der fortid møter nåtid gjennom delikate pølser.

Les mer

Maximus Trattoria

Her inviteres du til å sette hverdagen på pause og la oss ta vare på deg – opplev 'dolce far niente', kunsten å nyte livet, på vår måte. Fra håndlagde pizzaer til klassisk carbonara, inviterer vi deg til å oppdage smaken av Roma, midt i hjertet av Majorstuen.

Les mer

Gavekort

Visste du at du kan kjøpe gavekort som fungerer på alle våre restauranter?

Kontakt oss