4Service Camps - Prosjekt "Bedre hverdagsmat"

I våre camps er maten dagens høydepunkt for gjestene

Vårt konsept er i utgangspunktet bygget rundt norsk tradisjonsmat, men vi har tidvis også innslag av retter fra resten av verden.

Vi følger med på nye mattrender og blir inspirert av det som skjer på matfronten. I høst har vi startet ett større prosjekt, hvor vi har som mål å utvikle den daglige hverdagsmaten. Prosjektet har vi kalt "Bedre Hverdagsmat", og blir ledet av  Andreas Viestad. 

Andreas Viestad er kjent som kokebokforfatter, matskribent, programleder for tv-serien New Scandinavian Cooking og ble kåret til årets inspirator i "Matprisen" (2015).

En gruppe med kokker og kjøkkensjefer fra flere av våre camps har de siste ukene arbeidet iherdig med utviklingen. Vi har hatt samlinger hvor vi har kokkelert, diskutert, smakt og analysert retter og oppskrifter.

Onsdag 24.10 ble mange av rettene testet på vår camp på Fornebu. 600 gjester tok del i dette fantastiske matgildet, der høstens råvarer ble satt i fokus, og hvor det ble servert retter fra flere land.  Smilende, engasjerte og fornøyde kokker fikk utvidet sine kunnskaper samtidig som de serverte kjempegod mat til våre gjester. Resultatet ble glade og meget tilfredse gjester, som er det aller viktigste for oss.