KLP Eiendom

4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring! Vi i KLP Eiendom har gleden av å samarbeide med 4Service i stadig flere prosjekter. Vi opplever å skape merverdi for våre kunder gjennom dette samarbeidet.

Ibsenkvartalet

Utfordring

KLP ønsket å skape en ny identitet for Ibsenkvartalet på C.J. Hambros plass, og vi ble fort involvert i prosjektet. KLP ønsket samtidig en drastisk forbedring av servicetilbudet til leietakerne, samt å kommersialisere deler av bygget.

Tjenester vi leverer:

 • Personalrestaurant
 • Kaffebar
 • Konferansesenter (Salongen)
 • Renhold
 • Site Manager

Hva sier kunden?

Vi i KLP Eiendom har gleden av å samarbeide med 4Service i stadig flere prosjekter. Vi opplever å skape merverdi for våre kunder gjennom dette samarbeidet. 4Service begeistrer, er villige til å satse og leverer tjenester på et meget høyt nivå. 4Service har tett kundeoppfølging og fleksibilitet som en helt naturlig del av sin hverdag.

Vi mener 4Service gjør oss til en bedre utleier.

Sammen med 4Service utviklet vi konseptet "Ibsens Univers" i Ibsenkvartalet. Ibsenkvartalet strekker seg over fire bygg vis a vis Oslo Tinghus. Vår felles målsetning er å gjøre Ibsenkvartalet til attraktiv destinasjon for våre leietakere og deres gjester så vel som for omverdenen.

Dette gjør vi ved at vi etablerer et hypermoderne møtesenter, en personalrestaurant tuftet på ekte kokker, ekte matglede og ekte råvarer, samt en kaffebar hvor du blant annet kan bli servert Fru Alvings sjokolade eller Ibsens hjemmebrygg. Alt iscenesatt og driftet av 4Service.

Det er en sann glede å få samarbeide med dedikerte, dyktige personer i 4Service, helt fra idéstadiet til driftsfase.

KLP Eiendom
v/ Odd Edvard Lund - Eiendomssjef

Flere referanser

 • Rosenberg Verft

  Samarbeidet er preget av en ekte serviceinnstilling, og kommunikasjonen oss imellom er den beste.

  Les mer
 • Computas AS

  Våre 265 ansatte verdsetter og er avhengige av et godt kosthold og gode pauser i en krevende hverdag. Derfor er De Tre Stuer det beste valget for oss.

  Les mer
 • Helly Hansen AS

  Vi er utrolig fornøyd med ny kantine. Veldig flinke kokker, og utrolig god mat!

  Les mer