Rom for suksess

Hvordan kan utformingen av arbeidsplassene våre påvirke vår evne til å oppnå suksess? Dette spørsmålet står sentralt i «Rom for suksess». Programlederteamet består denne sesongen av fire mennesker med svært ulik kompetanse. Fra 4Service får seerne stifte nærmere bekjentskap med Markus Storm Dalseg, matfaglig ansvarlig, Tone Hartviksen, ESG-ansvarlig og Masha Yudytska, ekspert på sosiale medier. Teamet ledes av den erfarne TV-profilen Arne Hjeltnes.

Episode 1 - Skøyen Atrium

I denne episoden besøker vi Skøyen Atrium, et vakkert næringskompleks fylt med moderne kunst, som har vokst frem langs Drammensveien i tre faser. Tone skal organisere et event på bygget, for å gjøre folk mer oppmerksomme på matsvinn, og Arne får bryne seg på en konkurranse.

Smakfulle servicetjenester!

Har du lyst på smakfulle servicetjenester som både målbinder og skaper sosiale samlingsplasser? Vi setter gjerne sammen en skreddersydd løsning for akkurat ditt bygg! Kanskje du har behov for dyktige renholdsarbeidere og plasser for co-working i tillegg til en personalrestaurant? Sjekk ut alle våre tjenester eller ta kontakt med oss.