Rom for suksess

Hvordan kan utformingen av arbeidsplassene våre påvirke vår evne til å oppnå suksess? Dette spørsmålet står sentralt i «Rom for suksess». Programlederteamet består denne sesongen av fire mennesker med svært ulik kompetanse. Fra 4Service får seerne stifte nærmere bekjentskap med Markus Storm Dalseg, matfaglig ansvarlig, Tone Hartviksen, ESG-ansvarlig og Masha Yudytska, ekspert på sosiale medier. Teamet ledes av den erfarne TV-profilen Arne Hjeltnes.

Episode 10 - Eiendomsdagene 2023

Det er duket for Eiendomsdagene 2023 på Norefjell Ski og Spa, konferansen som samler topplederne i eiendomsbransjen til debatt, ideutveksling og for å nettverke. Både Arne og Markus er på plass. Mens Arne møter profilerte toppledere, og kjente fjes som Sofie Høgestøl og Erna Solberg, er Markus i gang med en «kitchen take-over» på hotellets kjøkken. Her skal han lage gourmetmat til kveldens store middag for fiffen. Nervene er forståelig nok på høygir. Klarer han å meste strabasene?

Episode 9 - Harbitz Torg

“Byen bygges rundt knutepunktene”, stadfester eiendomsutviklerne. I denne episoden besøker Arne et næringsbygg som har tatt ansvaret om å være et knutepunkt på dypeste alvor. Harbitz Torg er moderne, men tar vare på historiske elementer. Samtidig sikter drifterne av bygget å inkludere nærmiljøet for å være sosialt bærekraftige. Tone og Markus får besøk av Andre og Jan fra Spiring, en bedrift som selger inn egendyrket mikrogrønt til restauranter. Er produktene deres gode nok til at de blir en del av personal restaurantens meny?

Episode 8 - Vækerø Park

Vækerø Park er bygget i takt med leietakernes ønsker der planløsningene er skreddersydd behovene til de ansatte i bygget. Arne besøker nyoppussede arbeidsområder som benyttes av IF og byr på lekkert interiør, ABW løsninger, store sosiale områder og eget podcast studio! I resepsjonen får Tone besøk av jobbsøker Anneli som skal på arbeidsavklaring. Vil hun klare utfordringene?

Episode 7 - St. Olavs gate 27

St. Olavs gate 27 blir fremhevet som en stor suksess som har klart å kombinere gammel arkitektur med moderne. Ble norges nasjonalsang skrevet her? Arne får overraskende fakta om historien bak bygget og innblikk i hvordan arkitektene har tenkt under moderniseringen. I byggets kjerne, personalrestauranten “Syv Og Tyve”, får Markus besøk av kokkelærling Sindre som skal prøve seg på moule frites til servering i dagens lunsj. Består han testen og vanker det en jobb i andre enden?

Episode 6 - Økern Portal

Arne og Markus har tatt turen til Økern Portal for å kikke innom ett av de mange arrangementene som holdes der. De blir nødt til å ta alle byggets fasiliteter i bruk for å forberede seg på ettermiddagens event. Det skal nemlig avholdes sjakk-turnering for næringslivet.

Episode 5 - KA23

I denne episoden besøker Arne et bygg som har fortidens storhet på utsiden, og fremtidens løsninger inni. Tone er også på plass og vil vise bygget fra sin beste side til Melissa, som kanskje skal begynne å jobbe der.

Episode 4 - Hasle Linje

Arne er på Hasle for å se hvordan kontorbygg ser ut før de er ferdige. På Hasle Linje går prosjekteringen for fullt, og mens Markus inviterer nabolaget til servering fra food truck, får vi bli med inn i et helt nytt trebygg, som snart er klart til overtakelse.

Episode 3 - Powerhouse Telemark

Arne har dratt til Powerhouse Telemark, der Snøhetta har designet et kontorbygg som skal produsere mer energi enn det bruker. Masha og Markus kommer for å dekke den kompliserte vindusvasken, og Tone graver i søpla etter bedre løsninger på bærekraft.

Episode 2 - Karenslyst Allé

I denne episoden er vi på Karenslyst Allé, tre bygg som utgjør inngangsportalen til den levende handlegata på Skøyen. Arne får møte arkitekten som satte det hele i gang, og Markus vil se om han kan lage en vegetarrett som utkonkurrerer kjøttretten i lunsjen.

Episode 1 - Skøyen Atrium

I denne episoden besøker vi Skøyen Atrium, et vakkert næringskompleks fylt med moderne kunst, som har vokst frem langs Drammensveien i tre faser. Tone skal organisere et event på bygget, for å gjøre folk mer oppmerksomme på matsvinn, og Arne får bryne seg på en konkurranse.

Smakfulle servicetjenester!

Har du lyst på smakfulle servicetjenester som både målbinder og skaper sosiale samlingsplasser? Vi setter gjerne sammen en skreddersydd løsning for akkurat ditt bygg! Kanskje du har behov for dyktige renholdsarbeidere og plasser for co-working i tillegg til en personalrestaurant? Sjekk ut alle våre tjenester eller ta kontakt med oss.