2023-03-14

4Service med ny signering i Sarpsborg

4Service kommer inn som ny leverandør av personalrestaurant hos hjørnesteinsbedriften Borregaard. Den nye avtalen skal sette mat og miljø i fokus.

‒ Vår ambisjon er å skreddersy et variert tilbud til Borregaard, som oppfyller deres ansattes krav til god mat. Vi skal tilpasse våre menyer og lage mat fra bunnen av gjennom kantinekonseptet De Tre Stuer, sier Joakim Korell, direktør for personalrestauranter i 4Service.

Likt syn på samfunnsansvar

Borregaard er et selskap som utvikler og framstiller bærekraftige, biobaserte produkter som kan erstatte fossilt baserte alternativer. De legger vekt på alle elementene innen bærekraft; miljø, mennesker og velferd i deres arbeid. På samme måte, opererer 4Service i mange bransjer og fagfelt, som utgjør områder der de kan påvirke og ta sin del av ansvaret.

‒ Bærekraft er noe som skapes gjennom handling og forpliktelser, og som regel i samarbeid med andre. Vi har definert mat, miljø og mennesker som våre viktigste områder innen bærekraft, og mener at vi forenes godt med Borregaard i dette arbeidet. Det blir spennende å se hva vi kan lære av Borregaard for å bli enda bedre på praktisk bærekraft, forklarer Korell.

– 4Service vant fram i vår anbudsprosess for å levere kantinetjenester. Deres vekt på bærekraft gjennom blant annet sunn mat fra gode råvarer, var viktig i valg av leverandør. Nå ser vi fram til at 4Service skal levere på sitt ambisiøse innsalg, sier Dag Arthur Aasbø, direktør for organisasjon og samfunnskontakt i Borregaard.

Omstillingsdyktige

Borregaard har tidligere vunnet priser som Norges smarteste industribedrift, Forskningsrådets innovasjonspris, Eksportprisen og Næringslivets klimapris. Bedriften er kjent for å jobbe smart med ny teknologi og har en evne til å omstille seg for å bli mer produktive.

‒ Vi har god erfaring med industrikunder fra før, men dette er en bedrift jeg håper vi kan lære av. Borregaard har vært en hjørnesteinsbedrift for Sarpsborg i mange generasjoner og har en egen evne til å jobbe smart. Å kunne samarbeide med en så betydningsfull bedrift i dette området er veldig viktig for oss, avslutter Korell.

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss!

Flere aktualiteter

 • 4Service og Heim TV lanserer nytt program om moderne norske næringsbygg

  I fjor laget 4Service og den nye TV-kanalen Heim et knippe pilotepisoder av et helt nytt TV-konsept. Erfaringene og tilbakemeldingene var så gode at det ble besluttet å produsere en full sesong, med ti nye episoder, av Rom for Suksess. Den første episoden slippes på Heim TV i kveld klokken 20, og med som programledere er det hele tre eksperter fra 4Service.

  Les mer
 • Kvalitetsprodukter som skaper arbeidsplasser

  Halvveis inn i Dalsfjorden, i sentrum av Dale, finner vi en bedrift som tilrettelegger arbeidsplassen sin for at mennesker med ulike behov skal ha en jobb å gå til.

  Les mer
 • Kvalitetsprodukter som skaper arbeidsplasser

  Halvveis inn i Dalsfjorden, i sentrum av Dale, finner vi en bedrift som tilrettelegger arbeidsplassen sin for at mennesker med ulike behov skal ha en jobb å gå til.

  Les mer
 • Gresk varme på Valle

  Øst i den travle hovedstaden vår, finner vi et område som gjennom mange hundre år har gått fra å være slottsmark under Akershus, til å bli en unik kontordestinasjon. Valle er i nyere tid kjent for sine idrettsanlegg, men i dag er området under en spennende utvikling.

  Les mer