2019-05-10

4Service styrker sin posisjon på Vestlandet - kjøper Søtt+Salt

4Service har inngått avtale om kjøp av Søtt+Salt. Gjennom oppkjøpet styrker 4Service sin tilstedeværelse og tilbud på Vestlandet.

Gjennom oppkjøpet styrker 4Service vår markedsposisjon på Vestlandet - hvor Søtt+Salt har et sterkt merkenavn og er en kvalitetsleverandør både innen catering og personalrestauranter.

4Service har på 9 år tatt posisjonen som en ledende aktøren innen Facility Service. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst. For 4Service vil oppkjøpet tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt – i tillegg til at vi styrker vår markedsposisjon og produktbredde. 4Service sin strategi er å ha et bredt tilbud til våre kunder. Kundene er forskjellige og vi må kunne møte deres behov og forventninger. Ved å styrke oss med Søtt+Salt, får vi et tjeneste- og produktspekter med fleksibilitet som muliggjør mer ”skreddersøm” og tilpasning til de enkelte huseieres og leietageres behov.”, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

Søtt+Salt er et anerkjent catering- og kantineselskap, med markedsmessig tyngdepunkt i Bergen. Selskapet har bygget opp en stabil kundeportefølje innen både catering, kantine og produksjonskjøkken. Søtt+Salt har over 70 ansatte. Selskapet vil i 2019 tilføre en samlet omsetning på rundt 56 millioner kroner. Nøkkelpersoner og samtlige ansatte i Søtt+Salt blir med over i 4Service, og vi vil beholde merkenavnet Søtt+Salt.
Oppkjøpet av Søtt+Salt er gjennomført med umiddelbar virkning.

For ytterligere informasjon:

Tor Rønhovde, konsernsjef 4Service, mobil: +47 916 06 204

Flere aktualiteter

 • 4Service Camps - Prosjekt "Bedre hverdagsmat"

  I våre camps er maten dagens høydepunkt for gjestene.

  Les mer
 • 4Service kjøper Kraft Drift AS

  4Service har inngått avtale om kjøp av Kraft Drift AS. Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen renhold og kantine, og forsterker den lønnsomme veksten.

  Les mer
 • 4Service er sponsor for Oslo Future Living festivalen i Oslo

  Oslo Future Living – en festival om bærekraftige, smarte og fremtidsrettede byer.

  Les mer
 • 4Service kjøper ledende camp selskap

  4Service har inngått avtale om kjøp av SPOR AS (“SPOR”). Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen Camp og forpleiningstjenester, og forsterker den lønnsomme veksten.

  Les mer