2023-12-05

Vi er valgt som leverandør av bespisning til Ferd Eiendom sitt signalbygg på Rådhusplassen

Denne uken ble det klart at vi er tildelt kontrakten for det historiske næringsbygget i Hieronymus Heyerdahls gate 1. Gårdeier er Ferd Eiendom, og allerede 1. desember startet vi opp et helt nytt bespisningskonsept tilpasset eiendommen, historien og dagens behov i markedet.

4Service er en totalleverandør av servicetjenester med over fem tusen ansatte over hele landet. Selv om bredden av tjenester er stor, er det ofte mat og sosiale samlingsplasser som er den røde tråden på tvers av våre leveranser.

- Vi er veldig stolte av at Ferd Eiendom har valgt oss i 4Service til å skape en pulserende førsteetasje i Hieronymus. Vårt nye konsept skal skape den perfekte rammen for byggets solide leietakere og ikke minst deres gjester. Det skal være yrende liv på dagtid, med en atmosfære du kjenner igjen fra tilsvarende signalbygg i internasjonale metropoler, sier Marius Pedersen, CMO i 4Service.

Den nysignerte avtalen inkluderer alt fra personalrestaurant i første etasje til overtids- og møtemat for byggets leietakere og besøkende. Konseptet vil kombinere en moderne deli med en mer klassisk restaurantopplevelse.

- Kvaliteten skal være av høy klasse og med et serveringstilbud som balanserer god mat og flotte råvarer med helse og sunnhet. Personalrestauranten vil by på mange ulike opplevelser for både de som ønsker den sosiale atmosfæren over et lengre måltid, raskt påfyll av næringsrik mat eller gjennomføre arrangementer på kveldstid. Sammen med Ferd Eiendom har vi her landet på et konsept hvor det skal være noe spesielt for enhver anledning, forklarer Pedersen.

Mat og bærekraft

Ferd er landets største familieeide investeringsselskap og eid av femte og sjette generasjon Andresen. Gjennom Ferd Eiendom utvikler og forvalter Ferd eiendommer med grundighet, nytenking og stort bærekraftsengasjement som skaper verdi utover økonomisk avkastning.

- I tillegg til at 4Service traff godt på konseptet har vi som selskaper mye til felles når det kommer til ambisjoner innenfor blant annet sosial bærekraft. 4Service har lang erfaring i å gi jobbmuligheter til mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidsmarkedet. Nettopp den innsatsen var med på å gjøre valget enkelt for oss, sier Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom.

Det 90-år gamle bygget er det eneste med adressen Hieronymus Heyerdahls gate og har gjennomgått en omfattende renovering etter at Ferd Eiendom kom inn som eier.

– Som en langsiktig byutvikler skal vi skape varige verdier og sette tydelige spor. Hieronymus er oppgradert fra topp til bunn og vi er stolte over hva vi har fått til med den ærverdige eiendommen, fortsetter hun. - Nå gleder vi oss stort til å fortsette å fylle bygget med nye leietakere og til å ønske eksisterende leietakere velkommen til matopplevelser som står i stil med adressen, historikken og en pulserende arbeidshverdag, avslutter Krogh.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Marius Pedersen, CMO 4Service, på 400 65 067
Camilla Krogh, administrerende direktør i Ferd Eiendom, på 982 10 069

Flere aktualiteter

 • 4Service inntar Tjuvholmen med et helt nytt flaggskipkonsept!

  Nylig ble det klart at det var 4Service som stakk av med den prestigetunge kontrakten på Tjuvholmen Alle 1-5 for oppdragsgiver Canica Eiendom. 4Service vant på bakgrunn av totalkonsept, relevante kundereferanser og en foreslått meny av tjenester helt i markedets tetsjikt.

  Les mer
 • Skal bidra til å rekruttere barn og unge til idretten

  4Service har i mange år jobbet aktivt for å hjelpe de som har falt utenfor inn i arbeidslivet. Idretten er en viktig og tidlig arena for å sikre at barn og unge opplever mestring, samhold og utvikling. Derfor inngår 4Service nå en avtale med Norges Ishockeyforbund (NIHF) og skal bidra med midler øremerket rekruttering inn til sporten.

  Les mer
 • Shall contribute to recruiting children and young people to the sport

  4Service has for many years worked actively to help those who have fallen outside the workforce. Sport is an important and early arena for ensuring that children and young people experience mastery, togetherness and development. Therefore, 4Service is now entering into an agreement with the Norwegian Ice Hockey Federation (NIHF) and will contribute funds earmarked for recruitment into the sport.

  Les mer