4Service lanserer egen tv-serie

12. mai lanserer 4Service sin splitter nye tv-serie «Rom for suksess» i samarbeid med Heim TV. Programledere Arne Hjeltnes og Markus Storm Dalseg besøker noen av de mest fremtidsrettede og banebrytende kontorbyggene i Norge, og viser oss hva som skal til for å skape rom for suksess.

Nesten ti prosent av de som jobber i Norge har avtale om å utføre deler av arbeidet sitt på hjemmekontor. I 2022 regner 34 prosent med at de har en form for hjemmekontor*. Moderne kontorbygg har ikke bare måttet konkurrere mot hjemmekontorene, men også hyttekontor, bortekontor og staycation. I 4Service opplever vi en økt etterspørsel etter konsepter som skaper sosial trivsel og som knytter mennesker sammen på jobb. Derfor har vi valgt å lage en tv-serie som belyser de viktige egenskapene et kontorbygg kan tilføre en arbeidsplass, menneskene som jobber der og nærmiljøet rundt.  

– Vi lever i et samfunn der jobben blir mer og mer en livsstil. Vi har derfor laget Rom for suksess for å vise hvordan arbeidsplassen kan være en samlingsplass for sosial trivsel og hvordan kontorbyggene beriker og inspirerer nærmiljøene sine. Jeg er opptatt av den personlige opplevelsen du får når du er i et kontorbygg der vi leverer våre tjenester, sier Markus Storm Dalseg, matfaglig ansvarlig i 4Service og programleder i serien.  

Moderne arbeidsplasser har byttet ut de gule furumøblene, de trange kontorene og de typiske matpakkene med åpne og lyse lokaler, samlingsplasser der du treffer kjente og ukjente mennesker, og en personalrestaurant som er dagens store høydepunkt. I Rom for suksess blir vi kjent med konsepter som coworking og ureist mat, og hvordan det påvirker arbeidshverdagen til ulike mennesker. Den spennende arkitekturen i byggene både inspirerer og beriker nærmiljø og kontorfellesskap.   

– Partnerskapet med 4Service har gitt Heim TV og produksjonen innsikt i fremtidsrettede næringsbygg, mennesker og kompetanse som har vært avgjørende for å besvare de spørsmålene serien reiser. Rom for suksess er en påminnelse om verdien av å møte fysisk på kontoret, forklarer Tora Rommetveit, CEO og kanalsjef i Heim TV.   

Rom for suksess kan du se på Heim TV fra 12. mai. Les mer om Heim TV her: HeimTV 

* Tall hentet fra SSB (2022)

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Christine Evensen på e-post christine.evensen@4service.no eller telefon 900 23 689.  

Foto: Tarjei Krogh