2022-04-06

4Service og Aker fortsetter det gode samarbeidet

4Service og Aker Solutions signerte nylig en lengre avtale for drift av leir og kantiner ved Aker Solutions verft på Stord, og fortsetter derfor det gode samarbeidet.

– At Aker Solutions gir fornyet tillitt til 4Service er veldig hyggelig og en stor tillitserklæring. Dette er et viktig prosjekt for oss, sier Tor Rønhovde, konsernsjef i 4Service.

Det som en gang startet som en fiskeoljefabrikk, har blitt til et av landets største offshoreverft. I tiden fremover er det planlagt flere store prosjekter på verftet, og aktiviteten vil derfor holde seg høy.

– Gjennom god kommunikasjon, som har vist seg ekstra viktig de siste årene, har vi knyttet et enda tettere bånd med 4Service. Den forståelsen vi har blitt møtt med, har gjort det enklere for oss å håndtere uforutsigbarhet, forklarer Edgar Damås, Head of Procurement Stord Yard i Aker Solutions.

Den nye avtalen mellom Aker Solutions og 4Service erstatter den gamle, og gjelder drift av leir og kantiner på verftet i flere år fremover. 4Service vil drifte ca. 1.400 rom og servere over 5.000 måltider om dagen, ved normal drift.

Flere aktualiteter

 • 4Service støtter Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag

  Etter snart to år med pandemi er rekruttering av nye, dedikerte medarbeidere til vår bransje viktigere enn noen gang.

  Les mer
 • Ekte matglede

  Å drifte en personalrestaurant som skal være både et samlingspunkt og et høydepunkt, krever kunnskap og planlegging, ispedd en god dose kreativitet og engasjement. Hvis målet i tillegg er å være ensbetydende med kvalitet, er det godt å ha ansatte som både jobber og brenner for akkurat dette.

  Les mer
 • Veien til fagbrevet.

  Hilde Marie Sundli har jobbet med råvarer og matlaging i mange år. For litt under ett år siden tok hun et valg som skulle vise seg å gi henne noe som er svært ettertraktet i dag.

  Les mer
 • Søtt+Salt skal sette smak på Nygaarden

  Bergen-selskapet Søtt+Salt, en del av 4Service, skal utvikle og drifte et helt nytt service- og serveringstilbud i Nygaarden på vegne av Entra. Her kommer også Bergen sentrums første Søtt+Salt håndverksbakeri.

  Les mer