2022-01-07

Søtt+Salt skal sette smak på Nygaarden

Bergen-selskapet Søtt+Salt, en del av 4Service, skal utvikle og drifte et helt nytt service- og serveringstilbud i Nygaarden på vegne av Entra. Her kommer også Bergen sentrums første Søtt+Salt håndverksbakeri.

Det kommende service- og serveringskonseptet vil være et tilbud til medarbeidere i kontorbygget så vel som til nærmiljøet med naboer som Media City og Bergens øvrige befolkning.

– Vi ser frem til å levere et bærekraftig, nyskapende og fantastisk konsept for alle fremtidige brukere av Nygaarden og hele bydelen. I Søtt+Salt er vi kompromissløse når det kommer til kvalitet, og vi skal gjøre det vi kan for at lunsjen eller en liten pause med ferske bakervarer blir dagens høydepunkt, sier Gisle Pettersen, regionssjef vest i Søtt+Salt.

Bergens første Søtt+Salt håndverksbakeri
Søtt+Salt skal blant annet drive husrestauranten i eiendommens 2. etasje. Her finnes også et tilhørende chambre séparée som vil egne seg godt for private arrangementer og møter. I Nygaarden kommer dessuten et helt nytt håndverksbakeri med utsalg som vil gjøre deres velkjente bakervarer lettere tilgjengelig for bergensere gjennom å tilby ferske bakervarer og kaffe syv dager i uken. Dette vil bli et flott tilskudd til området som vil bidra til aktivitet på gateplan rett ovenfor bybanestoppet Nygård. Det vil dessuten bli Søtt+Salts første bakeriutsalg i Bergen sentrum.

– Området rundt Nygård er allerede etablert som en av de mest attraktive kontordestinasjonene i Bergen, og Nygaarden vil bidra til ytterligere å forsterke denne posisjonen. Søtt+Salt sin lidenskap for kokkefaget og deres visjon om å få Bergen til å smake bedre, passer perfekt med Entras høye ambisjoner for eiendommen, for området og ikke minst for kvalitetsbevisste leietakere, sier Sturla Hjelmervik, leder for Entra i Bergen.

 • Om Nygaarden

Ingen snarveier til god mat

Historien om Søtt+Salt handler om tre kokker og deres felles tilnærming til god smak gjennom godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og personlig service.

– Det er ingen snarveier til skikkelig gode matopplevelser, og derfor lager vi mat fra bunnen av med gode råvarer, og aller viktigst – med kjærlighet. Denne tilnærmingen skal vi selvfølgelig ta med også til Nygaarden, lover Pettersen.

Søtt+Salt er en del av 4Service – en av Norges ledende leverandører av personalrestaurant, kantine- renhold- og forpleiningstjenester. I september 2021 ble det kjent at 4Service også skal utvikle og drifte servicetilbudet ved Entras eiendom Tollgaarden i Oslo.

– Vi er stolte av den tilliten som Entra viser oss i 4Service med nok et strategisk samarbeid, og vi gleder oss til å sørge for de aller beste mat- og serviceopplevelsene i Nygaarden, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kristian Røise Dahl, kommunikasjonsrådgiver i Entra, tlf. 958 41 992, epost: krda@entra.no

Marius Pedersen, direktør salg og marked i 4Service, telefon: 400 65 067, epost: marius.pedersen@4service.no

Flere aktualiteter

 • 4Service kjøper Ålesundsbedriften Apex Renhold

  I dag ble det klart at Apex Renhold kjøpes av den nasjonale aktøren 4Service.

  Les mer
 • 4Service tilbakekaller over fire hundre permitterte ansatte

  Våre medarbeidere har de siste to årene vært gjennom flere tøffe perioder, og vi er så glade for at forrige ukes permitteringer nå kan tilbakekalles.

  Les mer
 • Lærlingskurven

  I 2016 fikk Junus Supot Chimwiset lærlingplass på Søtt+Salt – 4Service sin merkevare på Vestlandet. Han sjonglerte kokkestudiet med fotballtrening, og lærte raskt å bli en lagspiller med en egen evne til å bidra i alle retninger på kjøkkenet.

  Les mer
 • 4Service har inngått avtale om ny Camp for Hæhre Entreprenør

  4Service har inngått avtale med Hæhre Entreprenør om drift av Camp i forbindelse med utbygging av E6 Kvitamar - Åsen.

  Les mer