2022-01-01

4Service kjøper Ålesundsbedriften Apex Renhold

I dag ble det klart at Apex Renhold kjøpes av den nasjonale aktøren 4Service.

I dag ble det klart at Apex Renhold kjøpes av den nasjonale aktøren 4Service som leverer et bredt spekter av servicetjenester innenfor områder som blant annet renhold, personalrestauranter, offshore og camps. Ledelsen og alle medarbeidere fra Apex Renhold blir med videre inn i 4Service og oppkjøpet markerer starten på en større satsning for konsernet på Nord-Vestlandet.

- Vi er veldig glade for å få med oss gjengen fra Apex Renhold inn i 4Service. De bringer med seg kompetanse og erfaring som vil styrke vårt tilbud i Ålesund og i hele regionen. Nå skal vi sørge for en god integrering av selskapet og medarbeiderne, og sammen videreutvikle tjenestene våre til det beste for eksisterende og nye kunder, sier Patrick Malnes, direktør i 4Service selskapet EIR.

4service har totalt rundt fire tusen ansatte og er bygget opp av en rekke selskaper og konsepter. Ett av selskapene i 4Service er EIR Renhold, som de siste årene har vært i kraftig vekst. Apex Renhold vil fremover utføre sine tjenester under merkenavnet EIR Renhold.

Ledes videre lokalt
Daglig leder i Apex Renhold, Eva Britt Volstad, blir også med videre og skal lede den lokale satsningen. Hun har selv hatt et ønske om mer muskler i ryggen for å kunne vokse videre i et svært konkurransepreget marked.

- Dette oppkjøpet vil gi oss mange nye muligheter i kampen om kundene på Nord-Vestlandet, og ikke minst kunne tilby et bredere spekter av tjenester til våre eksisterende kunder. Som en del av 4Service vil vi bli en av markedslederne i området. Når vi skulle se oss om etter en større eier, var det viktig å finne en partner som deler våre ambisjoner og verdier. Det har vi virkelig funnet i 4Service, og jeg er ekstra glad for at alle våre ansatte blir med videre inn i denne nye satsningen, sier Volstad

Apex Renhold fylte i fjor ti år og har i overkant av tjue medarbeidere. Selskapet holder til i Borgundfjordvegen og tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester til små, mellomstore og store bedrifter, samt til private og offentlige kunder.

Hurtig vekst
4Service ble startet i 2010 og har på tolv år vokst til å bli en sentral aktør innenfor serviceindustrien på nasjonalt nivå. Deler av veksten har kommet gjennom oppkjøp av mindre bedrifter, og derfor er arbeidet med kultur og verdier vel så viktig for selskapet som budsjetter og resultater.

- Vi har blitt godt kjent med Apex Renhold og menneskene bak gjennom en rekke samtaler og bedriftsbesøk. Det er imponerende hva de har fått til på egenhånd i et marked med store konkurrenter. I tillegg har vi svært sammenfallende ambisjoner knyttet til utøvelse av service og utvikling av medarbeidere. Dette er verdier som vil gjøre integreringen enklere og vi gleder oss til å få på plass våre nye kolleger, avslutter Malnes.
For mer informasjon, vennligst kontakt:

Patrick Malnes / direktør i EIR Renhold / patrick.malnes@4service.no / 932 55 005
Eva Britt Volstad / daglig leder Apex Renhold / ebv@apexrenhold.no / 966 13 161

Flere aktualiteter

 • 4Service tilbakekaller over fire hundre permitterte ansatte

  Våre medarbeidere har de siste to årene vært gjennom flere tøffe perioder, og vi er så glade for at forrige ukes permitteringer nå kan tilbakekalles.

  Les mer
 • Lærlingskurven

  I 2016 fikk Junus Supot Chimwiset lærlingplass på Søtt+Salt – 4Service sin merkevare på Vestlandet. Han sjonglerte kokkestudiet med fotballtrening, og lærte raskt å bli en lagspiller med en egen evne til å bidra i alle retninger på kjøkkenet.

  Les mer
 • 4Service har inngått avtale om ny Camp for Hæhre Entreprenør

  4Service har inngått avtale med Hæhre Entreprenør om drift av Camp i forbindelse med utbygging av E6 Kvitamar - Åsen.

  Les mer
 • 4Service sponser initiativet Næringslivet Møter Østkanten

  4Service sponser initiativet Næringslivet Møter Østkanten. Konseptet kommer opprinnelig fra Sverige, og har som formål å sørge for integrering og nettverksbygging gjennom sjakk som en brobyggende aktivitet.

  Les mer