2021-11-22

4Service sponser initiativet Næringslivet Møter Østkanten

4Service sponser initiativet Næringslivet Møter Østkanten. Konseptet kommer opprinnelig fra Sverige, og har som formål å sørge for integrering og nettverksbygging gjennom sjakk som en brobyggende aktivitet.

For to år siden ble Næringslivet Møter Østkanten for første gang arrangert i Norge. Konseptet kommer opprinnelig fra Sverige, og har som formål å sørge for integrering og nettverksbygging gjennom sjakk som en brobyggende aktivitet. Vi i 4Service er én av de stolte sponsorene som nå gleder oss stort til neste arrangement fredag den 19.november på Ullevål stadion.

Næringslivet Møter Østkanten ble startet i Sverige i 2014, og det er den svensk-colombianske stormesteren i sjakk, Pontus Carlsson, som er initiativtaker. Konseptet går ut på at man setter sammen en næringslivslivsleder eller en idrettsprofil med en østkant-ungdom, som så deltar sammen i en parsjakkturnering. Det vil si at de gjennomfører annethvert trekk som lag.

- Da vi i 4Service ble spurt om å bidra til den norske versjonen av Næringslivet Møter Østkanten var det enkelt å svare ja. Integrering og samspill er to saker som i stor grad treffer på våre egne verdier i selskapet, forteller Tor Rønhovde, CEO i 4Service.

Arrangementene gjennomføres på en offentlig plass, slik at også tilskuere og forbipasserende kan få med seg det flotte samspillet. I 2019 ble sjakkbordene satt opp på travle Oslo S og i år er det i kontorfellesskapet på Ullevål Stadion hvor turneringen skal avvikles.

- Det første arrangementet er jo allerede rett rundt hjørnet og vi stiller som entusiastiske publikummere og heiagjeng for lagene. I tillegg skal jeg få delta på ett av lagene og gleder meg stort til å møte min lagkamerat, sier Rønhovde.

I tillegg til en rekke næringslivstopper kan turneringen lokke med sjakkekspert og tidligere norgesmester, Jon Ludvig Hammer. Han skal utfordre deltakere og publikum til lynsjakk, og etterpå kommentere partiene. På spørsmål om valg av sponsorobjekt trekker Rønhovde frem samfunnsutvikling som rød tråd:

- I 4Service kan vi bidra til å skape gode møter mellom mennesker med ulik bakgrunn på flere måter. Først og fremst er dette noe vi aktivt gjør hver eneste dag på våre arbeidsplasser, men også gjennom jobbtrening og det å gi folk nye muligheter i arbeidslivet. I tillegg kommer våre utvalgte sponsorprosjekter, som alle sammen har til felles at de skal bygge opp rundt integrering, samspill og samfunnsutvikling, avslutter Rønhovde.

For mer informasjon om Næringslivet Møter Østkanten kan du trykke her.

Flere aktualiteter

 • 4Service med storsatsing i Tollgaarden

  4Service har inngått en avtale med Entra om utvikling av et bredt spekter av serveringstilbud i Tollgaarden, like ved Oslo S.

  Les mer
 • Internasjonal og prisbelønt kaffeaktør etablerer seg i Norge

  Internasjonal og prisbelønt kaffeaktør etablerer seg i Norge

  Les mer
 • 4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

  4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

  Les mer
 • Vålerengas kvinnelag får med seg 4Service på laget

  I dag ble det klart at 4Service går inn som ny sponsor for Vålerengas kvinnelag.

  Les mer