2021-06-23

Vålerengas kvinnelag får med seg 4Service på laget

I dag ble det klart at 4Service går inn som ny sponsor for Vålerengas kvinnelag.

Avtalen er i kategorien premium sponsor og har en varighet på ett pluss ett år. 4Service er allerede en sentral aktør i nabolaget med kaffe- og spisestedet Trewerket, i tillegg til å levere alt av servicetjenester i bygget Valle Wood. Begge deler kun et keeperspark fra hovedstadens lekestue.

Med den nysignerte sponsoravtalen tar 4Service steget inn på selve Intility og skal støtte Vålerengas kvinnelag som akkurat nå innehar førsteplassen i årets Toppserie.

- Vi er superfornøyde med å få Trewerket og 4Service med på laget vårt. Ikke bare fordi de er en betydelig aktør med tilholdssted i vårt nærmiljø, men også fordi vi nå har en god partner å bestille catering og god mat ifra, sier markedssjef for VIF Kvinner, Jens August Dalsegg.

4Service er bygget opp av flere raskt voksende merkevarer og har de siste årene også etablert en rekke nabolagsrestauranter. Selskapet leverer blant annet drift av kantiner, kontorbygg, catering og renhold.

Samlingspunkter
I 2020 inngikk 4Service en kombinert leverandør og sponsoravtale med VIF Hockey på herresiden. Gjennom denne avtalen skal det også satses sammen med kvinnefotballen i Vålerenga.

- For oss er det en selvfølge at vi skal støtte de vi samarbeider med. Kvinnefotballen tar hele tiden nye steg i både toppen og bredden, og Vålerenga sitt kvinnelag er en sentral del av denne utviklingen. Vi har et stort mangfold blant våre 3500 dedikerte medarbeidere og det skal også våre sponsoraktiviteter reflektere, forteller Marius Pedersen, direktør salg og marked i 4Service.

Et viktig mål for 4Service er å skape felles arenaer for nabolagets innbyggere.

- Trewerket skal være en naturlig samlingsplass både før og etter kamp. Vi gleder oss til å ta imot familier og supportere de kommende årene, og skal sammen med VIF sitt kvinnelag sørge for en flott atmosfære for alle som kommer innom, avslutter Pedersen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Marius Pedersen
Direktør salg og marked
marius.pedersen@4service.no
+47 400 65 067

Jens August Dalsegg
Markedssjef for VIF Kvinner
jens@vif.no
+47 916 84 576

Flere aktualiteter

 • 4Service kjøper Tidy Crew og styrker tilbudet på Sørlandet

  I dag ble det klart at Kristiansand-baserte Tidy Crew kjøpes opp av 4Service som leverer et bredt spekter av servicetjenester innenfor områder som blant annet renhold, kantine og offshore. Nøkkelpersoner fra Tidy Crew blir med videre inn i 4Service, og oppkjøpet markerer starten på en større satsning for konsernet på Sørlandet.

  Les mer
 • Eir Renhold er klimanøytral

  Eir Renhold blir karbonnøytral gjennom Trefadder AS sine klimaskoger.

  Les mer
 • Fagbrevet som førte til lederstilling.

  Det er mange veier å gå med et fagbrev som kokk. Jon-Filip Johannessen har valgt en helt egen retning som har snirklet seg via Nordsjøen, kreativ ledelse og 200 posjerte egg som kunne ha endt sine dager som eggesalat.

  Les mer
 • Årets mest bærekraftige storkjøkken

  4Service vinner Matprisen 2020 for årets mest bærekraftige storkjøkken.

  Les mer