2021-08-18

Internasjonal og prisbelønt kaffeaktør etablerer seg i Norge

Internasjonal og prisbelønt kaffeaktør etablerer seg i Norge

Engelske Costa Coffee er den mest populære kaffebarkjeden i Storbritannia, og er nå å finne i norske kopper. Det er studentene ved Campus Oslo på Handelshøyskolen BI som er de første som får gleden av å nyte Costa Coffee’s kvalitetskaffe. Dette som en del av serveringstilbudet til 4Service, som rett før sommeren vant et stort anbud og skal stå for serverings- og servicetjenester for BI i Oslo, Bergen og Trondheim de neste årene. 4Service har skreddersydd en kaffebar på BI Campus Oslo hvor det serveres Costa Coffee, som den første i Vest-Europa.

Costa Coffee ble i 2019 kjøpt opp av The Coca-Cola Company for å styrke selskapets profil og satsning på kaffemarkedet. Costa Coffee har blitt kåret til Storbritannias ledende kaffekjede 10 år på rad.

- Vi er svært fornøyde med at 4Service nå vil servere Costa Coffee til alle BI-studentene. Det vil gi BI-studentene, som vi vet er opptatt av høy kvalitet, et meget godt kaffetilbud, sier Tormod Halbakken, Director Hot Beverages hos Coca-Cola European Partners Norge.

Costa Coffee har i dag om lag 4.000 utsalgssteder og er Europas største kaffebar-kjede med rundt 18.000 ansatte.

Foto: Ken Ingwersen

Nye konsepter

Etableringen i Norge skjer i forbindelse med oppstart av nye mat-, drikke- og serveringskontrakter på BI-Campus i Oslo, Bergen og Trondheim. Kontrakten ble vunnet av 4Service, som også tidligere har vært serveringsleverandør til BI. Hovedformålet med arbeidet er å legge til rette for et blomstrende student- og arbeidsmiljø ved Handelshøyskolen BI, og bidra til at BI når sine mål innenfor miljø og bærekraft.

- Vi er veldig stolte av å få fortsette med våre leveranser hos BI, samtidig som den nye kontrakten innebærer betydelige muligheter for videreutvikling av eksisterende konsepter og introduksjon av flere nye. Blant annet det planlagte og skreddersydde Costa Coffee-konseptet, som vil være med på å løfte totalopplevelsen for studenter, ansatte og de som besøker en av lokasjonene, sier Jon Forkerudsæter, salgssjef i 4Service.

4Service ble etablert i 2010 med mål om å bli Norges ledende leverandør av tjenester innenfor områdene personalrestaurant, kantine-, renhold- og forpleiningstjenester. I dag har selskapet 3 500 medarbeidere og er i stor vekst innen alle tjenesteområder.

Foto: Ken Ingwersen

Gleder seg til høsten

Bent Kjetil Lærum, sjef facility services BI, ser frem til en høst hvor man igjen skal få fylle byggene med glade studenter og ansatte. Etter mange måneder med restriksjoner og digital undervisning, blir det ekstra hyggelig å ta alle imot med flere nye konsepter.

- Med mange internasjonale studenter og ansatte er det viktig at også våre serveringstilbud har et internasjonalt tilsnitt. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre serveringskonsepter som skal ha høy kvalitet. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med 4Service og deres skreddersydde Costa Coffee- konsept.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jon Forkerudsæter, salgssjef hos 4Service, jon.forkerudseter@4service.no / 92 44 02 95

Bent Kjetil Lærum, sjef facility services hos BI, bent.k.larum@bi.no / 46 41 06 72

Per Hynne, kommunikasjonsdirektør Coca-Cola European Partners Norge, phynne@ccep.com / 95 13 63 22

Foto: Ken Ingwersen

Flere aktualiteter

 • 4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

  4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

  Les mer
 • Vålerengas kvinnelag får med seg 4Service på laget

  I dag ble det klart at 4Service går inn som ny sponsor for Vålerengas kvinnelag.

  Les mer
 • 4Service kjøper Tidy Crew og styrker tilbudet på Sørlandet

  I dag ble det klart at Kristiansand-baserte Tidy Crew kjøpes opp av 4Service som leverer et bredt spekter av servicetjenester innenfor områder som blant annet renhold, kantine og offshore. Nøkkelpersoner fra Tidy Crew blir med videre inn i 4Service, og oppkjøpet markerer starten på en større satsning for konsernet på Sørlandet.

  Les mer
 • Eir Renhold er klimanøytral

  Eir Renhold blir karbonnøytral gjennom Trefadder AS sine klimaskoger.

  Les mer