2021-06-29

4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

4Service styrker sitt tilbud i Bergen gjennom to lokale oppkjøp

I dag ble det klart at Bergen Renhold og datterselskapet Bergen Vedlikeholds Partner kjøpes av den nasjonale aktøren 4Service. Nøkkelpersoner fra begge selskaper blir med videre i den felles satsningen og blir nå kolleger i 4Service selskapet EIR. 4Service har allerede en sterk, lokal forankring i regionen gjennom merkevarer som Søtt+Salt og Eir renhold. Nå får de med seg to nye Bergensbaserte merkevarer på laget. I tillegg kjøper 4Service Bergen Renhold Øst som har sitt nedslagsfelt i Oslo-området.

Patrick Malnes, direktør for Eir har selv vært tett involvert i oppkjøpssamtalene og er veldig glad for å kunne dele nyheten med alle involverte parter. Nå skal det samlede selskapet satse videre på vekst i landets vestligste fylke:

- Det har vært en langsiktig plan for oss å styrke vår tilstedeværelse i Bergensområdet innenfor områdene renhold og vedlikeholdstjenester. Dette er tjenesteområder hvor vi ser et stort potensial, og i fellesskap kan vi gå til markedet med et svært konkurransedyktig tilbud. Sammen skal vi bli den foretrukne serviceleverandøren i regionen.

4Service ble stiftet i 2010 og har på elleve år vokst til å telle over 3.500 ansatte. Deler av veksten har kommet gjennom oppkjøp, og derfor er arbeidet med kultur og verdier vel så viktig som budsjetter og resultater.

- Vi har blitt godt kjent med selskapene og menneskene bak gjennom en rekke samtaler og bedriftsbesøk. Det er imponerende hva de har fått til på egenhånd, til tross for at de har konkurrert i markeder med store konkurrenter. I tillegg ser vi at vi har svært sammenfallende ambisjoner knyttet til utøvelse service og utvikling av medarbeidere. Dette er verdier som vil gjøre integreringen enklere og vi gleder oss til å få på plass våre nye kolleger!

Selgende part i oppkjøpet er Care Companies som består av en gruppe med selskaper innenfor servicebransjen. Bakgrunnen for salget er at Care Companies skal satse videre innenfor grossist-markedet.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Patrick Malnes, Direktør EIR
patrick.malnes@4service.no / +47 932 55 005

Maciek Musial, Divisjonsdirektør 4Service FS
maciek.musial@4service.no / 957 89 691

Flere aktualiteter

 • Vålerengas kvinnelag får med seg 4Service på laget

  I dag ble det klart at 4Service går inn som ny sponsor for Vålerengas kvinnelag.

  Les mer
 • 4Service kjøper Tidy Crew og styrker tilbudet på Sørlandet

  I dag ble det klart at Kristiansand-baserte Tidy Crew kjøpes opp av 4Service som leverer et bredt spekter av servicetjenester innenfor områder som blant annet renhold, kantine og offshore. Nøkkelpersoner fra Tidy Crew blir med videre inn i 4Service, og oppkjøpet markerer starten på en større satsning for konsernet på Sørlandet.

  Les mer
 • Eir Renhold er klimanøytral

  Eir Renhold blir karbonnøytral gjennom Trefadder AS sine klimaskoger.

  Les mer
 • Fagbrevet som førte til lederstilling.

  Det er mange veier å gå med et fagbrev som kokk. Jon-Filip Johannessen har valgt en helt egen retning som har snirklet seg via Nordsjøen, kreativ ledelse og 200 posjerte egg som kunne ha endt sine dager som eggesalat.

  Les mer