Vålerengas kvinnelag får med seg 4Service på laget

(23.juni 2021) I dag ble det klart at 4Service går inn som ny sponsor for Vålerengas kvinnelag. Avtalen er i kategorien premium sponsor og har en varighet på ett pluss ett år. 4Service er allerede en sentral aktør i nabolaget med kaffe- og spisestedet Trewerket, i tillegg til å levere alt av servicetjenester i bygget Valle Wood. Begge deler kun et keeperspark fra hovedstadens lekestue.

Med den nysignerte sponsoravtalen tar 4Service steget inn på selve Intility og skal støtte Vålerengas kvinnelag som akkurat nå innehar førsteplassen i årets Toppserie. 

- Vi er superfornøyde med å få Trewerket og 4Service med på laget vårt. Ikke bare fordi de er en betydelig aktør med tilholdssted i vårt nærmiljø, men også fordi vi nå har en god partner å bestille catering og god mat ifra, sier markedssjef for VIF Kvinner, Jens August Dalsegg.

4Service er bygget opp av flere raskt voksende merkevarer og har de siste årene også etablert en rekke nabolagsrestauranter. Selskapet leverer blant annet drift av kantiner, kontorbygg, catering og renhold.

Samlingspunkter
I 2020 inngikk 4Service en kombinert leverandør og sponsoravtale med VIF Hockey på herresiden. Gjennom denne avtalen skal det også satses sammen med kvinnefotballen i Vålerenga.

- For oss er det en selvfølge at vi skal støtte de vi samarbeider med. Kvinnefotballen tar hele tiden nye steg i både toppen og bredden, og Vålerenga sitt kvinnelag er en sentral del av denne utviklingen. Vi har et stort mangfold blant våre 3500 dedikerte medarbeidere og det skal også våre sponsoraktiviteter reflektere, forteller Marius Pedersen, direktør salg og marked i 4Service.

Et viktig mål for 4Service er å skape felles arenaer for nabolagets innbyggere.

- Trewerket skal være en naturlig samlingsplass både før og etter kamp. Vi gleder oss til å ta imot familier og supportere de kommende årene, og skal sammen med VIF sitt kvinnelag sørge for en flott atmosfære for alle som kommer innom, avslutter Pedersen.

  

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Marius Pedersen                                                       
Direktør salg og marked                                    
marius.pedersen@4service.no                              
+47 400 65 067       

Jens August Dalsegg
Markedssjef for VIF Kvinner
jens@vif.no
+47 916 84 576