Media Direct Norge

4Service er en forlenget arm for den skreddersydde løsningen som vi tilbyr våre kunder. Vi liker spesielt godt at vi kan sette sammen en egen meny der vi har integrert egne produkter.

Utfordring

Media Direct Norge (MDN) er et datterselskap av Nordisk Film Kino, som leier ut kinolokaler til bedrifter som ønsker å holde konferanser og andre arrangementer. Her skreddersyr de løsninger for lokale og nasjonale aktører. Å ansette en kokk på fulltid var ikke lønnsomt eller hensiktsmessig med tanke på mangelen på eget kjøkken og variasjon på lokasjon. MDN ønsket derfor fleksibilitet på ukentlige måltider, samt en meny satt sammen til de ulike arrangementene.

Tjenester vi leverer

 • Catering av konferansemat

Hva sier kunden?

4Service er en forlenget arm for den skreddersydde løsningen som vi tilbyr våre kunder. Vi liker spesielt godt at vi kan sette sammen en egen meny der vi har integrert egne produkter. Det gir oss stor fleksibilitet at 4Service står for både bevertning og bemanning. Vi opplever også at arrangementene går problemfritt og at de ansatte i 4Service er drevne og har kontroll. Dette gir oss én mindre bekymring og vi kan fokusere på andre arbeidsoppgaver.

Det nye bestillingssystemet har blitt veldig bra, og at teknologien er oppdatert gjør samarbeidet også mer smidig. Dersom vi har en tilbakemelding, opplever vi endringsviljen som stor. Vi føler oss både sett og hørt. 

Vi ser frem til videre samarbeid, og gleder oss til å teste ut mer eksklusive varianter av tjenestene våre.

Håkon Berge
Head of sales events i MDN

Flere referanser

 • Skøyen Atrium

  Schage Eiendom hadde en ambisjon om å knytte Skøyen Atrium 1 og 2 sammen med deres nybygg Skøyen Atrium 3. Formålet var å skape én felles kunde- og leietakeropplevelse for de som arbeider i Skøyen Atrium.

  Les mer
 • Hæhre - E39 Mandal Øst - Mandal by

  4Service har vært en god støttespiller for Hæhre, og er viktig i forhold til å klare å holde anleggsarbeidene gående, spesielt under de forholdene vi har med Covid-19.

  Les mer
 • Harbitz Torg

  Vi er meget fornøyd med tjenestene vi har på Harbitz Torg.

  Les mer
 • Eufemia

  4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring!

  Les mer