Mustad Eiendom

Lilleakerveien 2 er første steg i utviklingen av den nye "Lilleakerbyen" og 4Service er vår foretrukne samarbeidspartner.

Mustad Eiendom har samarbeidet med 4Service om utviklingen av Lilleakerveien 2. For oss har det vært viktig å finne rette samarbeidspartner, da Lilleakerveien 2 er første steg i utviklingen av den nye «Lilleakerbyen».

4Service har konkret bistått Mustad Eiendom med å skape et svært spennende bespisningskonsept, samt dimensjonering og utforming av kjøkkenarealer. I tillegg kommer de med driftsløsninger som er kostnadseffektive og fremtidsrettede.

Vi ser frem til videre samarbeide med 4Service!


Arnstein Stamnes
Direktør eiendomsdrift
Mustad Eiendom AS

Flere referanser

 • Diagonale

  Personalrestaurant, resepsjonstjeneste, renhold - og restaurant Salome. 4Service leverer høy standard i stil med vårt nye prestisjebygg i Bjørvika.

  Les mer
 • KLP Eiendom

  4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring! Vi i KLP Eiendom har gleden av å samarbeide med 4Service i stadig flere prosjekter. Vi opplever å skape merverdi for våre kunder gjennom dette samarbeidet.

  Les mer
 • Rosenberg Verft

  Samarbeidet er preget av en ekte serviceinnstilling, og kommunikasjonen oss imellom er den beste.

  Les mer
 • Computas AS

  Våre 265 ansatte verdsetter og er avhengige av et godt kosthold og gode pauser i en krevende hverdag. Derfor er De Tre Stuer det beste valget for oss.

  Les mer