NCC - Valle Wood

Da vi skulle velge en leverandør av servicetjenester for dette bygget, var det svært viktig for oss at vi fikk med en partner som forsto og delte vår visjon for prosjektet – noe vi har opplevd med 4Service.

Utfordring

Som eiendomsutvikler med fokus på unike, fremtidsrettede og bærekraftige bygg, ønsket NCC å skape et fellesskap mellom næring og nærmiljø på Valle. Valle er et område i Oslo som har vært mest kjent for idrettsarenaen Valle Hovin, men som nå transformeres til en spennende og moderne kontordestinasjon i Oslomarkedet. Til sin utvikling av området, ønsket NCC en samarbeidspartner som kunne levere løsninger tilpasset visjonen, og som hadde likt syn på bærekraft og forståelse for nærmiljøet.

Tjenester vi leverer

 • Personalrestaurant
 • Restaurant
 • Resepsjon
 • Møteromssenter
 • Renhold
 • Co-working

Hva sier kunden?

Byggingen av den nye Intility Arena har virkelig markert startskuddet for den spennende destinasjonen som Valle-området i hovedstaden nå har blitt! Det bygges mye her, blant annet mange nye boliger og ikke minst nye kontorer. Som midtpunkt i denne utviklingen står Valle Wood – et servicebygg og samlingspunkt for kontorbrukere og beboere i nabolaget. Vi i NCC ønsket at Valle Wood skulle bli et signalbygg, med et klart fokus på miljø- og bærekraft, og det ble derfor besluttet å oppføre bygget i massivtre. Konstruksjonen i seg selv er unik, og med BREEAM Excellent-sertifisering bruker bygget 40 prosent mindre energi enn tilsvarende kontorbygg.

Da vi skulle velge en leverandør av servicetjenester for dette bygget, var det svært viktig for oss at vi fikk med en partner som forsto og delte vår visjon for prosjektet – noe vi har opplevd med 4Service. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet og det som er levert. Vi opplevde at 4Servcie forsto vårt ønske med å gjøre Valle Wood til et bærekraftig kontorbygg med moderne løsninger, og sammen har vi også har testet ut nye konsepter, noe som blant annet har gitt leietakerne økt fleksibilitet i bygget. Dette var viktig i konseptutviklingen for bygget, og det hjalp oss ved utleie av lokaler til den målgruppen vi hadde identifisert.

Leietakerne i bygget bekrefter også at 4Servcie yter god støtte og service, noe som resepsjonisten er et godt eksempel på. Enkeltmenneskers tilstedeværelse kan gjøre en stor forskjell for opplevelsen av et bygg. 4Service har bidratt til å gjøre Valle Wood til et fantastisk kontorbygg, og et eksempel på hva som kan oppnås når man tenker sammen og deler felles ambisjoner i byggeprosjekter.

Eirik Yttervik
Head of Property Development Norway, NCC.

Flere referanser

 • Skøyen Atrium

  Schage Eiendom hadde en ambisjon om å knytte Skøyen Atrium 1 og 2 sammen med deres nybygg Skøyen Atrium 3. Formålet var å skape én felles kunde- og leietakeropplevelse for de som arbeider i Skøyen Atrium.

  Les mer
 • Hæhre - E39 Mandal Øst - Mandal by

  4Service har vært en god støttespiller for Hæhre, og er viktig i forhold til å klare å holde anleggsarbeidene gående, spesielt under de forholdene vi har med Covid-19.

  Les mer
 • Harbitz Torg

  Vi er meget fornøyd med tjenestene vi har på Harbitz Torg.

  Les mer
 • Eufemia

  4Service - en samarbeidspartner som skaper begeistring!

  Les mer