Tilbake til forsiden

Restauranter

Visste du at du kan kjøpe gavekort som fungerer på alle våre restauranter? Klikk her.

4Service etablerer og drifter flere restauranter med hver sin unike identitet basert på målgruppe, behov og lokasjon. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker, er vårt mål å gi deg en minneverdig opplevelse som gjør at de ønsker å komme igjen og igjen.

Velkommen til en av våre restauranter!

Salome er en kombinert bacaro og trattoria som ligger rett ved Operaen i Oslo. En bacaro er en venetiansk vinbar, et uformelt møtested med vin på glass, enkle drinker og cicchetti – småretter. I trattoriaen serverer vi klassiske venetianske retter.

Les mer

Skøien Gastrobar er den en nye nabolagsrestauranten på Skøyen. Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Som navnet sier så serverer vi mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen.

Les mer

Trewerket er restauranten som ligger i første etasje av massivtrebygget Valle Wood ved Intility Arena. Her får du servert god og avslappet mat fra alle verdens hjørner med fokus på kvalitet, gode råvarer og bærekraft.

Les mer

Hos Alma finner du ut mot den store åpne plassen mot Harbitzalléen på Harbitz Torg. Hos Alma er med på at skape et nabolag og en levende destinasjon. Vi ønsker at du skal føle at du kan komme til oss hver dag uten å bli lei.

Les mer

På Spaghetteria brenner vi spesielt for én ting: Lage skikkelig god italiensk pasta. Mat du kan spise etter jobben, når du er ute på date, før kino, sammen med venner, med familien. Pasta er mer enn bare en masse retter, det er en måltidskultur som er åpen og inkluderende.

Les mer

Under Taket på Økern Portal ønsker å invitere deg inn på en kulinarisk reise. Her finner du seks restauranter og to kaffebarer. Vi kan love et mangfoldig utvalg av retter laget på sesongens råvarer, og byr på alt fra nydelige veganske salater og spennende asiatiske smaker, til franske hjemmelagde bakevarer.

Les mer