Tilbake til forsiden

Restauranter

4Service etablerer og drifter flere restauranter med hver sin unike identitet basert på målgruppe, behov og lokasjon. Uansett hvilken av våre restauranter du besøker, er vårt mål å gi deg en minneverdig opplevelse som gjør at de ønsker å komme igjen og igjen.

Velkommen til en av våre restauranter!

Salome er en kombinert bacaro og trattoria som ligger rett ved Operaen i Oslo. En bacaro er en venetiansk vinbar, et uformelt møtested med vin på glass, enkle drinker og cicchetti – småretter. I trattoriaen serverer vi klassiske venetianske retter.

Les mer

Skøien Gastrobar er den en nye nabolagsrestauranten på Skøyen. Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Som navnet sier så serverer vi mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen.

Les mer

Trewerket er restauranten som ligger i første etasje av massivtrebygget Valle Wood ved Intility Arena. Her får du servert god og avslappet mat fra alle verdens hjørner med fokus på kvalitet, gode råvarer og bærekraft.

Les mer

Hos Alma serverer vi mat laget med omtanke og kjærlighet. Med den filosofien introduserer vi høydepunktet på menyen, som er vår helstekte kylling. Kyllingen får du servert som hos bakeren i Frankrike; deilig, saftig med poteter som har trukket til seg masse god kraft.

Les mer