2019-12-01

4Service fortsetter veksten - kjøper Gastro Catering

4Service har inngått avtale om kjøp av Gastro Catering AS. Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen kantine.

Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen kantine. I tillegg er dette en viktig nysatsning på gode og smarte matopplevelser gjennom catering og produksjonskjøkken som forsterker den lønnsomme veksten.

”4Service har på 9 år tatt posisjonen som en ledende aktør innen Facility Service. Nå styrker vi grunnlaget for videre vekst. For 4Service vil oppkjøpet tilføre viktig kompetanse og styrket kundekontakt – i tillegg til at vi styrker vår markedsposisjon og produktbredde. 4Service sin strategi er å ha et bredt tilbud til våre kunder. Kundene er forskjellige og vi må kunne møte deres behov og forventninger. Ved å styrke oss med Gastro, får vi et tjeneste- og produktspekter med fleksibilitet som muliggjør mer «skreddersøm» og tilpasning til de enkelte huseieres og leietageres behov.”, sier konsernsjef Tor Rønhovde i 4Service.

Gastro er et anerkjent catering- og kantineselskap, med markedsmessig tyngdepunkt på Østlandet. Selskapet har bygget opp en bred og stabil kundeportefølje innen både catering, kantine og produksjonskjøkken. Gastro har over 120 ansatte. Selskapet vil i 2019 tilføre en samlet omsetning på rundt 130 millioner kroner. Nøkkelpersoner og samtlige ansatte i Gastro blir med over i 4Service.

For ytterligere informasjon

Tor Rønhovde, konsernsjef 4Service, mobil: +47 916 06 204

Flere aktualiteter

 • Slaget står i havet - all sjømat hos 4Service skal være bærekraftig

  - Oslo kommune vil kutte i kjøttforbruket, men det viktigste miljøslaget står i havet, sier adm. direktør i 4Service, Tor Rønhovde.

  Les mer
 • 4Service valgt til å drifte servicetjenestene i Eufemia

  KLP Eiendom har valgt 4Service til å drifte byggets servicetjenester i Eufemia i Oslo, hvor PwC og Microsoft nylig har flyttet inn.

  Les mer
 • 4Service fortsetter veksten - kjøper bRest

  4Service har inngått avtale om kjøp av bRest AS ("bRest"). Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen premiumsegmentet til kantine.

  Les mer
 • 4Service styrker sin posisjon på Vestlandet - kjøper Søtt+Salt

  4Service har inngått avtale om kjøp av Søtt+Salt. Gjennom oppkjøpet styrker 4Service sin tilstedeværelse og tilbud på Vestlandet.

  Les mer