2020-10-28

4Service nominert til Årets Service- og Handelsbedrift

4Service er stolte av å være blant de tre nominerte i kategorien «Årets Service- og Handelsbedrift».

4Service er stolte av å være blant de tre nominerte i kategorien «Årets Service- og Handelsbedrift». Prisutdelingen finner sted på NHO Service og Handel sin årskonferanse, Handlekraft 2020.

Årets Handlekraft handler om den nye normalen, de endringer som skjer og de endringer som må skje.

NHOs begrunnelse for nominasjonen av 4Service er bedriftens 'innovasjonskraft og inkluderingsevne, samt sine synlige leveranser i det offentlige rom under koronakrisen.'

'Ved målrettet arbeid, og ikke minst takket være innsatsen hver enkelt ansatt legger ned hver dag, har vi tilpasset og videreutviklet våre leveranser og servicetjenester. I tillegg har vi hatt sterkt fokus på bærekraftige løsninger både innen miljø og det sosiale. Vi er utrolig glade for at NHO anerkjenner vårt arbeid, og fortsetter med økt motivasjon', sier Tor Rønhovde, Konsernsjef i 4Service.

Flere aktualiteter

 • VIF Hockey signerer med 4Service/Gastro Catering

  VIF Hockey og 4Service har signert en kombinert leverandør- og sponsoravtale.

  Les mer
 • 4Service om coronaviruset

  4Service tar situasjonen relatert til coronaviruset alvorlig. Vårt beredskapsteam følger utviklingen nøye og forholder seg til retningslinjer, råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

  Les mer
 • 4Service leverer bærekraftige opplevelser hos Powerhouse Telemark

  Fremtiden krever at vi reduserer klimaavtrykket vårt kraftig. I tillegg blir sosial bærekraft stadig viktigere, og her spiller mat, komfort og innemiljø en viktig rolle.

  Les mer
 • Teknologi og bærekraft skaper nye serviceopplevelser på Økern Portal

  4Service bidrar til redusert ressursbruk, samt kortreist, næringsrik og smakfull mat på Oslos nye destinasjonsopplevelse - Økern Portal.

  Les mer