2020-10-06

VIF Hockey signerer med 4Service/Gastro Catering

VIF Hockey og 4Service har signert en kombinert leverandør- og sponsoravtale.

Avtalen kommer på plass i forbindelse med åpningen av Nye Jordal og har i første omgang en varighet på to år. Mat- og servicetjenester til Jordals sponsorpool skal leveres gjennom merkevaren Gastro Catering, som eies av selskapet 4Service.

- Vi er veldig glade for å få 4Service inn som samarbeidspartner for oss i VIF Hockey. Nye Jordal kommer til å bli en fantastisk samlingsplass for fans, lokalmiljøet, tilreisende og ikke minst vår store og varierte gruppe av sponsorer. Fasilitetene skal matche profesjonaliteten på isen, og dermed er 4Service med Gastro Catering en flott tilvekst til vårt nettverk, sier Jon Thore Thorstensen, Daglig leder i Vålerenga Ishockey

I tillegg til å stå for mat og service for sponsorene, går 4Service/Gastro Catering selv inn som en del av sponsornettverket til VIF Hockey. De har stor tro på betydningen av Jordal som hovedstadens nye lekestue.

- Det er mange av oss som har gledet oss veldig til dørene åpnes på Nye Jordal. Her vil det bli en flott kombinasjon av fartsfylt idrett, underholdning og en naturlig møteplass for aktører i næringslivet. Vi ser frem til å tilrettelegge for de som er med i sponsornettverket, både som leverandør av mat og tjenester, og som deltaker selv, sier Marius Pedersen, direktør for salg og marked i 4Service.

Kvalitetsmat

Gastro Catering ble startet i 2010 og ble i fjor en del av konsernet 4Service. På kort tid har merkevaren blitt en av Oslos største og viktigste aktører innenfor catering og kantinedrift. Daglig serverer de flere tusen måltider gjennom sine 120 ansatte, og har sitt hovedkjøkken på Ulven i Oslo.

- Vårt kjøkken er drevet av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av høy kvalitet. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Gastro Catering er et moderne kjøkken som fokuserer på den gode matopplevelsen gjennom kvalitet, helse og sunnhet. Nå gleder vi oss stort til å servere gjester på nye Jordal i de neste årene, avslutter Pedersen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

4Service:
Marius Pedersen
Direktør Salg & Marked
marius.pedersen@4service.no
+47 400 65 067

VIF Hockey:
Jon Thore Thorstensen
Daglig leder
jon.thore@vif-hockey.no
+47 924 82 830

Flere aktualiteter

 • 4Service om coronaviruset

  4Service tar situasjonen relatert til coronaviruset alvorlig. Vårt beredskapsteam følger utviklingen nøye og forholder seg til retningslinjer, råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

  Les mer
 • 4Service leverer bærekraftige opplevelser hos Powerhouse Telemark

  Fremtiden krever at vi reduserer klimaavtrykket vårt kraftig. I tillegg blir sosial bærekraft stadig viktigere, og her spiller mat, komfort og innemiljø en viktig rolle.

  Les mer
 • Teknologi og bærekraft skaper nye serviceopplevelser på Økern Portal

  4Service bidrar til redusert ressursbruk, samt kortreist, næringsrik og smakfull mat på Oslos nye destinasjonsopplevelse - Økern Portal.

  Les mer
 • 4Service skal levere tjenester til det nye smartbygget i Karvesvingen 5

  Når Atea flytter sitt hovedkontor til Hasle, vil det være 4Service som står for drift og betjening av personellrestaurant og byggets egen cafe.

  Les mer