2019-12-04

4Service skal levere tjenester til det nye smartbygget i Karvesvingen 5

Når Atea flytter sitt hovedkontor til Hasle, vil det være 4Service som står for drift og betjening av personellrestaurant og byggets egen cafe.

Når Atea flytter sitt hovedkontor til Hasle, vil det være 4Service som står for drift og betjening av personalrestaurant og byggets egen cafe. I tillegg skal selskapet sørge for vertskap og drift av byggets moderne coworking-etasje under konseptet CWi. Her skal 4Service sørge for at alle medlemmer og besøkende får profesjonell oppfølging og support, og at etasjen fremstår som et attraktivt alternativ for leie av fleksible arbeidsplasser.

Karvesvingen 5 ligger i den grønne og smarte bydelen HasleLinje, der nybyggene preges av miljøvennlige løsninger. 4Service bidrar til byggets smarte løsninger med sin egen app der byggets brukere enkelt kan; booke møterom og kontorplass, bestille møtemat og tjenester, betale i kantinen og enkelt sjekke raskeste rute hjem. Smarte løsninger gir en enkel hverdag.

- Vi er stolte av å få ta del i driften av Karvesvingen 5. Det er et spennende nybygg, med flust av gode løsninger. Samtidig er vi glad for å utvide det gode samarbeidet på HasleLinje, sier Tor Rønhovde, Administrerende direktør i 4Service.

- 4Service har vist seg å være en god samarbeidspartner i byggene våre, og vi lot oss atter imponere av visjonen deres for Karvesvingen 5.

Finn Halvorsen Forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom

Fornyet tillit

Höegh Eiendom, som vil stå for forvaltningen av bygget, samarbeider allerede med 4Service i Karvesvingen 2 på Hasle og Wergelandsveien 7 i sentrum.

- 4Service har vist seg å være en god samarbeidspartner i byggene våre, og vi lot oss atter imponere av visjonen deres for Karvesvingen 5. Jeg er sikker på at byggets mange ansatte kommer til å bli svært fornøyd med både lunsj, kaffe og alt det andre 4Service kommer til å bidra med, sier Finn Halvorsen, Forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom.

Flere aktualiteter

 • 4Service fortsetter veksten - kjøper Gastro Catering

  4Service har inngått avtale om kjøp av Gastro Catering AS. Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen kantine.

  Les mer
 • Slaget står i havet - all sjømat hos 4Service skal være bærekraftig

  - Oslo kommune vil kutte i kjøttforbruket, men det viktigste miljøslaget står i havet, sier adm. direktør i 4Service, Tor Rønhovde.

  Les mer
 • 4Service valgt til å drifte servicetjenestene i Eufemia

  KLP Eiendom har valgt 4Service til å drifte byggets servicetjenester i Eufemia i Oslo, hvor PwC og Microsoft nylig har flyttet inn.

  Les mer
 • 4Service fortsetter veksten - kjøper bRest

  4Service har inngått avtale om kjøp av bRest AS ("bRest"). Gjennom oppkjøpet styrker 4Service tilstedeværelsen og tilbudet innen premiumsegmentet til kantine.

  Les mer