4Service skal levere tjenester til det nye smartbygget i Karvesvingen 5

4Service skal levere tjenester til det nye smartbygget i Karvesvingen 5.

Når Atea flytter sitt hovedkontor til Hasle, vil det være 4Service som står for drift og betjening av personalrestaurant og byggets egen cafe. I tillegg skal selskapet sørge for vertskap og drift av byggets moderne coworking-etasje under konseptet CWi. Her skal 4Service sørge for at alle medlemmer og besøkende får profesjonell oppfølging og support, og at etasjen fremstår som et attraktivt alternativ for leie av fleksible arbeidsplasser.

Karvesvingen 5 ligger i den grønne og smarte bydelen HasleLinje, der nybyggene preges av miljøvennlige løsninger. 4Service bidrar til byggets smarte løsninger med sin egen app der byggets brukere enkelt kan; booke møterom og kontorplass, bestille møtemat og tjenester, betale i kantinen og enkelt sjekke raskeste rute hjem. Smarte løsninger gir en enkel hverdag.

- Vi er stolte av å få ta del i driften av Karvesvingen 5. Det er et spennende nybygg, med flust av gode løsninger. Samtidig er vi glad for å utvide det gode samarbeidet på HasleLinje, sier Tor Rønhovde, Administrerende direktør i 4Service.

Fornyet tillit

Höegh Eiendom, som vil stå for forvaltningen av bygget, samarbeider allerede med 4Service i Karvesvingen 2 på Hasle og Wergelandsveien 7 i sentrum.

- 4Service har vist seg å være en god samarbeidspartner i byggene våre, og vi lot oss atter imponere av visjonen deres for Karvesvingen 5. Jeg er sikker på at byggets mange ansatte kommer til å bli svært fornøyd med både lunsj, kaffe og alt det andre 4Service kommer til å bidra med, sier Finn Halvorsen, Forvaltningsdirektør i Höegh Eiendom.