2022-06-01

Eir Renhold styrker seg på temporære tjenester

I dag ble det kjent at Eir Renhold kjøper Viken RTB. Oppkjøpet er en viktig del av satsingen på temporære tjenester, et sentralt vekstområde for de neste årene. Samtidig lanseres nettsiden eirvedlikehold.no som skal fortelle markedet om de nye tjenestene til Eir Renhold.

Viken RTB har tilhold på Langhus og har drøyt tretti ansatte som leverer fast og temporært renhold for næringseiendom, kommunale bygg og privatkunder i og utenfor Viken. På kundelisten finnes prestisjeprosjekter som det nye Nasjonalmuseet, Follobanen og Furumogrenda.

– Vi er veldig glade for at Viken RTB nå blir en del av Eir Renhold. De bringer med seg en kompetanse og erfaring som vil forsterke vårt tilbud innenfor temporære tjenester, en del av service- og renholdsmarkedet som vi har store ambisjoner for, forteller Patrick Malnes, Director for Cleaning & Maintenance i 4Service.

Temporære tjenester er en hurtig voksende del av de tjenestene som Eir Renhold leverer til markedet. Tjenestene består blant annet av byggrengjøring, RTB-renhold, møbel- og tepperens, vinduspuss, skuring og boning, smittevask, hovedrengjøring, brakkevask, samt sommer- og vintertjenester.

Ny nettside

Som en del av den videre satsingen på vedlikehold og temporære tjenester lanseres nettsiden eirvedlikehold.no. Den presenterer alle de nye tjenestene som Eir Renhold nå kan levere til markedet.

– Vår videre vekst vil komme som en kombinasjon av flere geografiske områder og en større bredde i våre tjenester. Vi ser allerede i dag at mange oppdragsgivere ønsker å bruke våre folk og vår ekspertise til å ta enda større ansvar for deres lokasjoner. Den tilliten er vi veldig glade for og vi utvider derfor vårt tilbud med en rekke nye tjenester som er beskrevet på den nye nettsiden, avslutter Malnes.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Patrick Malnes / Director for Cleaning & Maintenance i 4Service / Patrick.malnes@4service.no / 932 55 005

Flere aktualiteter

 • 4Service tar et større ansvar for sosial bærekraft

  Det er en klar forventning om at større selskaper tar sin del av ansvaret for bærekraft.

  Les mer
 • Eir Renhold kjøper Royal +

  Eir Renhold er en sentral del av det landsdekkende konsernet 4Service som leverer et bredt spekter av servicetjenester. Gjennom de siste årene har Eir Renhold vært i kraftig vekst. Med oppkjøpet av Royal + utvider selskapet sitt eksisterende tilbud i Stor-Oslo, og satsingen mot større bygg.

  Les mer
 • Rom for suksess

  12. mai lanserer 4Service sin splitter nye tv-serie «Rom for suksess» i samarbeid med Heim TV. Programledere Arne Hjeltnes og Markus Storm Dalseg besøker noen av de mest fremtidsrettede og banebrytende kontorbyggene i Norge, og viser oss hva som skal til for å skape rom for suksess.

  Les mer
 • Bruker kunnskap og kreativitet til å hjelpe

  I mai fikk 4Service en ny ansatt på kontoret på Brynsalleen 4. Hun snakket ikke norsk, kjente ingen i byen og var både spent og samtidig litt engstelig for hva som skulle møte henne.

  Les mer