Et partnerskap som satser på lokalsamfunnet.

(Oslo, 26. august 2022) Gastro Catering – en del av 4Service – og Vålerenga Ishockey har signert en ny avtale for sitt partnerskapsarbeid, og fortsetter derfor samarbeidet for to nye år. Siden oppstart, har Vålerenga Ishockey stadig jobbet for å ta et større samfunnsansvar og satset stort på det sportslige i Oslo Øst. Klubben satser sterkt på lokalsamfunnet der menneskene står i sentrum.

– Vi har sett at 4Service, med Gastro Catering i spissen, satser høyt. Men de innfrir, og det er grunnen til at dette partnerskapet fungerer så bra. Maten og menneskene har gjort at vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på den servicen de leverer, forklarer Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey.

Den kombinerte leverandør- og sponsoravtalen har en varighet på to nye år. Mat- og servicetjenester til Jordals sponsorpool skal fremdeles leveres gjennom merkevaren Gastro Catering, en del av 4Service.

– Vi ønsker å tilby den beste serveringen man kan få på et idrettsarrangement. Derfor er det ekstra gøy når tilbakemeldingene er gode. Vi mener at 4Service og Vålerenga spiller godt på samme lag, sier Marius Pedersen, Chief Marketing Officer i 4Service.

Vålerenga Ishockey ønsker å være et lyspunkt i folks hverdag og jobber for å gi alle en sjanse – både på banen og utenfor:

– Vi ønsker å være et samlingspunkt for nærmiljøet og tilbyr ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Jordal Amfi har blitt en fantastisk arena, der barna er en av våre viktigste målgrupper. De er jo fremtiden vår og vi er veldig glade for at arenaen blir mye brukt, sier Jensen.

I over ti år har 4Service brukt sine matarenaer for å samle mennesker og skape sosiale møteplasser.

– Vålerenga Ishockey er en klubb som er veldig tydelige på hva de står for. Derfor er det ekstra gøy at samarbeidet fungerer så bra og at vi kan sponse dem på veien videre. Kanskje vi kan bidra til at «bøtta» kommer tilbake til Jordal? avslutter Pedersen.   

For mer informasjon, vennligst kontakt:

4Service:

Marius Pedersen
Chief Marketing Officer
marius.pedersen@4service.no
+47 400 65 067

Vålerenga Ishockey:

Glenn Jensen
Markedssjef
glenn@vif-hockey.no
+47 416 33 136