2023-12-18

4Service topper laget med en av landets beste kokker!

På nyåret starter Henrik Orre som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service. Orre er kjent som en svært kreativ og allsidig utøver av matfaget, noe som blant annet har ført han til TV-skjermene, stjernedryss, forfatterskap og Tour de France. Orre, eier og daglig leder av den kritikerroste restauranten Vélochef, skal fremover bidra til å løfte matopplevelsene i 4Service til nye høyder.

I 4Service jobber det over 5500 mennesker innenfor en rekke serviceområder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. En sentral del av leveransene er mat av høy kvalitet og en kontinuerlig utvikling av menyer tilpasset lokasjon og gjester.

Per Henning Tjelta, 4Service

– Noen ganger klaffer ting helt perfekt! Sånn var det definitivt denne gangen da vi hørte at Henrik var i ferd med å avslutte et lengre prosjekt og var ledig for nye. Vi tok kontakt, hadde en veldig fin første samtale og deretter skjedde prosessen raskt, starter Trine Holmen-Løkken, Divisjonsdirektør Food & Facilities i 4Service.

Orre og Holmen-Løkken møttes første gang i 2000, da som kokkelærling og kokk i Oslo. Etter mange år på ulike reiser ser divisjonsdirektøren nå frem imot å skape nye matopplevelser sammen.

– Det er mange som har fulgt med på Henriks karriere og latt seg imponere over alt han har fått til. At han nå velger å bli en del av 4Service er vi veldig stolte av. For alle oss som har en lidenskap for matfaget er dette en tidlig julegave, forteller Holmen-Løkken.

Deltakelse foran ledelse
I rollen som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service vil Orre jobbe på alle selskapets leveranser innenfor mat, med et særlig fokus på de om lag 250 personalrestaurantene. I tillegg vil han fungere som rådgiver for selskapets kommersielle restauranter, kurs og enkelte events.

Per Henning Tjelta, 4Service

– Først og fremst er det en kjempemorsom utfordring å få lære om en helt annen side av mat– og serveringsbransjen etter så mange år i restaurantverdenen. Det matfaglige har tatt store steg de siste årene, også innenfor selskaper som 4Service. Nå skal det bli gøy å bli mer kjent med menneskene og kombinere det de allerede er gode på med mine erfaringer, sier Orre.

Selv om antallet kolleger snart går betraktelig opp for den profilerte kokken, har han ingen planer om å bytte ut forkleet med stiv dress og lakksko.

– Akkurat det har vi vært veldig enige om fra den første samtalen, ler Orre før han fortsetter:

– Jeg skal få være med på å utforme denne nye stillingen, og skal på ingen måte sitte bak en kontorpult og sende ut direktiver. Gi meg en sekk poteter, noen kilo med kål og engasjerte kolleger ute på våre lokasjoner, så skal vi sammen trylle frem inspirerende og varierte menyer for alle som ser frem til en bedre frokost, lunsj eller middag, avslutter han.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
Trine Holmen-Løkken, Divisjonsdirektør, 926 53 800 / trine.holmen.lokken@4service.no

Flere aktualiteter

 • Norsk kjøtt til havs

  I 2021 tok vi valget om å bare servere norsk fisk på våre offshore installasjoner. I dag ankommer flere tonn lokalprodusert kjøtt norsk sokkel i Nordsjøen og representerer med det starten på et nytt bærekraftskapittel.

  Les mer
 • Vi er valgt som leverandør av bespisning til Ferd Eiendom sitt signalbygg på Rådhusplassen

  Denne uken ble det klart at vi er tildelt kontrakten for det historiske næringsbygget i Hieronymus Heyerdahls gate 1. Gårdeier er Ferd Eiendom, og allerede 1. desember startet vi opp et helt nytt bespisningskonsept tilpasset eiendommen, historien og dagens behov i markedet.

  Les mer
 • 4Service inntar Tjuvholmen med et helt nytt flaggskipkonsept!

  Nylig ble det klart at det var 4Service som stakk av med den prestigetunge kontrakten på Tjuvholmen Alle 1-5 for oppdragsgiver Canica Eiendom. 4Service vant på bakgrunn av totalkonsept, relevante kundereferanser og en foreslått meny av tjenester helt i markedets tetsjikt.

  Les mer