(Bergen, 7. januar 2022) Bergen-selskapet Søtt+Salt, en del av 4Service, skal utvikle og drifte et helt nytt service- og serveringstilbud i Nygaarden på vegne av Entra. Her kommer også Bergen sentrums første Søtt+Salt håndverksbakeri.
Det kommende service- og serveringskonseptet vil være et tilbud til medarbeidere i kontorbygget så vel som til nærmiljøet med naboer som Media City og Bergens øvrige befolkning.
– Vi ser frem til å levere et bærekraftig, nyskapende og fantastisk konsept for alle fremtidige brukere av Nygaarden og hele bydelen. I Søtt+Salt er vi kompromissløse når det kommer til kvalitet, og vi skal gjøre det vi kan for at lunsjen eller en liten pause med ferske bakervarer blir dagens høydepunkt, sier Gisle Pettersen, regionssjef vest i Søtt+Salt.
Bergens første Søtt+Salt håndverksbakeri
Søtt+Salt skal blant annet drive husrestauranten i eiendommens 2. etasje. Her finnes også et tilhørende chambre séparée som vil egne seg godt for private arrangementer og møter. I Nygaarden kommer dessuten et helt nytt håndverksbakeri med utsalg som vil gjøre deres velkjente bakervarer lettere tilgjengelig for bergensere gjennom å tilby ferske bakervarer og kaffe syv dager i uken. Dette vil bli et flott tilskudd til området som vil bidra til aktivitet på gateplan rett ovenfor bybanestoppet Nygård. Det vil dessuten bli Søtt+Salts første bakeriutsalg i Bergen sentrum.
– Området rundt Nygård er allerede etablert som en av de mest attraktive kontordestinasjonene i Bergen, og Nygaarden vil bidra til ytterligere å forsterke denne posisjonen. Søtt+Salt sin lidenskap for kokkefaget og deres visjon om å få Bergen til å smake bedre, passer perfekt med Entras høye ambisjoner for eiendommen, for området og ikke minst for kvalitetsbevisste leietakere, sier Sturla Hjelmervik, leder for Entra i Bergen.