Aker Solutions Stord

Gjennom god kommunikasjon, evne til å være fleksible og alltid være løsningsorientert ‒ som har vist seg ekstra viktig de siste årene ‒ har vi knyttet et enda tettere bånd med 4Service.

Utfordring

Aker Solutions på Stord er Norges største offshoreverft med om lag 1.700 ansatte. Verftet på Stord er skreddersydd for montering av store plattformdekk og moduler for landanlegg, i tillegg til demolering og resirkulering av utgåtte oljeinstallasjoner. Her jobber det arbeidere fra både inn- og utland som skal bo tilknyttet til verftet i korte og lange perioder. Det var derfor et behov for en skreddersydd løsning av flere forpleiningstjenester tilpasset dette verftet og arbeiderne. Ved normal og full drift, serverer 4Service fire måltider om dagen til alle gjestene, og har ca. 1.700 rom fordelt på tre camper.

Tjenester vi leverer

 • Overnatting
 • Kantine
 • Renhold
 • Resepsjon
 • Driftssjef

Hva sier kunden

4Service har stått for flere forpleiningstjenester på dette verftet siden 2017, og kontrakten ble fornyet i 2022. Vi ønsker å trekke frem deres arbeid med bærekraft, og åpenhet rundt dette, som viktig for vårt videre samarbeid. De tar sitt samfunnsansvar på alvor, og dette er også avgjørende for oss når vi velger hvilke leverandører vi ønsker å samarbeide med i fremdriften.

Gjennom god kommunikasjon, evne til å være fleksible og alltid være løsningsorientert ‒ som har vist seg ekstra viktig de siste årene ‒ har vi knyttet et enda tettere bånd med 4Service. Derfor er vi glade for at samarbeidet vårt fremover fortsetter. Spesielt nå som vi ser et behov for å utvide og endre driften, kjenner vi oss godt ivaretatt av 4Service.

Edgar Damås
Head of Procurement Stord Yard i Aker Solutions

Flere referanser

 • Media Direct Norge

  4Service er en forlenget arm for den skreddersydde løsningen som vi tilbyr våre kunder. Vi liker spesielt godt at vi kan sette sammen en egen meny der vi har integrert egne produkter.

  Les mer
 • NCC - Valle Wood

  Da vi skulle velge en leverandør av servicetjenester for dette bygget, var det svært viktig for oss at vi fikk med en partner som forsto og delte vår visjon for prosjektet – noe vi har opplevd med 4Service.

  Les mer
 • Skøyen Atrium

  Schage Eiendom hadde en ambisjon om å knytte Skøyen Atrium 1 og 2 sammen med deres nybygg Skøyen Atrium 3. Formålet var å skape én felles kunde- og leietakeropplevelse for de som arbeider i Skøyen Atrium.

  Les mer
 • Hæhre - E39 Mandal Øst - Mandal by

  4Service har vært en god støttespiller for Hæhre, og er viktig i forhold til å klare å holde anleggsarbeidene gående, spesielt under de forholdene vi har med Covid-19.

  Les mer