2024-02-09

Vår merkevare Eir har lansert ny nettside

Den nye nettsiden har fått et estetisk løft og blitt markant mer brukervennlig.

Som totalleverandør av renhold og vedlikehold, er Eir opptatt av smarte og innovative løsninger som skaper gode og profesjonelle opplevelser. Derfor har de nå valgt å ta med seg sin ekspertise inn i den digitale verden – og totalrenovert sin nettside.

Den oppdaterte versjonen av eir.no speiler engasjementet for innovasjon og kvalitet. Med bedre navigasjon og tydeligere innhold, har de gjort det lettere enn noen gang for de besøkende å finne det de leter etter.

Ta gjerne en titt, og bli med Eir på veien mot fremtiden: www.eir.no

Flere aktualiteter

 • Trondheim har levert bemerkelsesverdige resultater!

  Vi har vært på besøk hos regionssjef Odny i Trondheim og vi tok en prat med henne for å avdekke hva som ligger bak suksessen som har banet vei for prestisjetunge priser det siste året.

  Les mer
 • 4Service skal bidra til nytt nabolag på Skøyen

  Om ett år åpner dørene til den totalrenoverte trikkestallen, Jernstøperiet, i Karenslyst allé 10. Det historiske og særegne bygget skal driftes av 4Service gjennom coworkingskonsept Inc. I den lille gaten vil Fram Eiendom ha totalt fire kontorbygg som vil fungere som et samlet fellesskap, med servicetjenester fra 4Service som går på tvers av eiendommene

  Les mer
 • 4Service topper laget med en av landets beste kokker!

  På nyåret starter Henrik Orre som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service. Orre er kjent som en svært kreativ og allsidig utøver av matfaget, noe som blant annet har ført han til TV-skjermene, stjernedryss, forfatterskap og Tour de France. Orre, eier og daglig leder av den kritikerroste restauranten Vélochef, skal fremover bidra til å løfte matopplevelsene i 4Service til nye høyder.

  Les mer
 • Norsk kjøtt til havs

  I 2021 tok vi valget om å bare servere norsk fisk på våre offshore installasjoner. I dag ankommer flere tonn lokalprodusert kjøtt norsk sokkel i Nordsjøen og representerer med det starten på et nytt bærekraftskapittel.

  Les mer