2024-01-25

Trondheim har levert bemerkelsesverdige resultater!

Vi har vært på besøk hos regionssjef Odny i Trondheim og vi tok en prat med henne for å avdekke hva som ligger bak suksessen som har banet vei for prestisjetunge priser det siste året.

Odny Aarhaug – regionsdirektør i midt- og Nord-Norge og Tone Hartviksen tok en prat angående suksessen regionen har oppnådd det siste året. Med tjenesteleveranser i næringsbygg, 25 avdelinger og over 100 dedikerte ansatte, har de ikke bare oppnådd, men overgått forventingene.

Men hva er nøkkelen til suksessen bak anerkjennelser som NM i sunn mat og planteprisen?

Jeg er veldig opptatt av menneske, jeg pleier å ta meg til brystet når jeg sier det

Odny Aarhaug

I tillegg til å håndtere flere oppgaver samtidig, legger de hovedfokus på kvalitet i tjenesteleveransene og vektlegger betydningen av et trivelig arbeidsmiljø for alle ansatte.

Men er det mer som ligger bak denne bemerkelsesverdige suksessen? Ta det neste skrittet og bli med oss for å oppdage hva som gjør Trondheim til et strålende kraftsenter for suksess! Klikk deg videre for å se den fullstendige videoen og få innsikt i historien bak deres enestående prestasjoner!

Flere aktualiteter

 • 4Service skal bidra til nytt nabolag på Skøyen

  Om ett år åpner dørene til den totalrenoverte trikkestallen, Jernstøperiet, i Karenslyst allé 10. Det historiske og særegne bygget skal driftes av 4Service gjennom coworkingskonsept Inc. I den lille gaten vil Fram Eiendom ha totalt fire kontorbygg som vil fungere som et samlet fellesskap, med servicetjenester fra 4Service som går på tvers av eiendommene

  Les mer
 • 4Service topper laget med en av landets beste kokker!

  På nyåret starter Henrik Orre som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service. Orre er kjent som en svært kreativ og allsidig utøver av matfaget, noe som blant annet har ført han til TV-skjermene, stjernedryss, forfatterskap og Tour de France. Orre, eier og daglig leder av den kritikerroste restauranten Vélochef, skal fremover bidra til å løfte matopplevelsene i 4Service til nye høyder.

  Les mer
 • Norsk kjøtt til havs

  I 2021 tok vi valget om å bare servere norsk fisk på våre offshore installasjoner. I dag ankommer flere tonn lokalprodusert kjøtt norsk sokkel i Nordsjøen og representerer med det starten på et nytt bærekraftskapittel.

  Les mer
 • Vi er valgt som leverandør av bespisning til Ferd Eiendom sitt signalbygg på Rådhusplassen

  Denne uken ble det klart at vi er tildelt kontrakten for det historiske næringsbygget i Hieronymus Heyerdahls gate 1. Gårdeier er Ferd Eiendom, og allerede 1. desember startet vi opp et helt nytt bespisningskonsept tilpasset eiendommen, historien og dagens behov i markedet.

  Les mer