2024-02-19

Trondheim fortsetter å imponere!

Vi fortsetter besøksrunden i Trondheim, og ved MelhusBanken møter vi Tone, Hanne Beate og Kine. Vi dykker inn i en av de flere inspirerende historiene knyttet til samarbeidet med Stavne. Denne gang spesielt i ansettelsen av Kine.

Sosial bærekraft er hjertet av et inkluderende samfunn, der vi tar vare på hverandre og skaper muligheter for alle. Det handler om å bygge sterke fellesskap, fremme likestilling og støtte de som trenger det mest. Gjennom sosial bærekraft legger vi grunnlaget for et samfunn preget av solidaritet, empati og varig harmoni.

Det er ikke for alle tenker du?

Tone Hartviksen

«Nei, absolutt ikke» svarer Tone Setsaas.

Å være kantineleder i denne settingen krever en spesiell dedikasjon og forståelse. Hartviksen deltar i diskusjonen ved bordet sammen med Tone og Hanne Beate, og de deler tanker om den avgjørende betydningen av samarbeidet med Stavne som tilbyr tiltak rettet mot Trondheims innbyggere som av ulike grunner ikke har tilknytning til arbeidslivet.

Se den inspirerende videoen om samarbeidet med Stavne hos MelhusBanken!

Flere aktualiteter

 • Vår merkevare Eir har lansert ny nettside

  Den nye nettsiden har fått et estetisk løft og blitt markant mer brukervennlig.

  Les mer
 • Trondheim har levert bemerkelsesverdige resultater!

  Vi har vært på besøk hos regionssjef Odny i Trondheim og vi tok en prat med henne for å avdekke hva som ligger bak suksessen som har banet vei for prestisjetunge priser det siste året.

  Les mer
 • 4Service skal bidra til nytt nabolag på Skøyen

  Om ett år åpner dørene til den totalrenoverte trikkestallen, Jernstøperiet, i Karenslyst allé 10. Det historiske og særegne bygget skal driftes av 4Service gjennom coworkingskonsept Inc. I den lille gaten vil Fram Eiendom ha totalt fire kontorbygg som vil fungere som et samlet fellesskap, med servicetjenester fra 4Service som går på tvers av eiendommene

  Les mer
 • 4Service topper laget med en av landets beste kokker!

  På nyåret starter Henrik Orre som matfaglig ansvarlig for Food & Facilities i 4Service. Orre er kjent som en svært kreativ og allsidig utøver av matfaget, noe som blant annet har ført han til TV-skjermene, stjernedryss, forfatterskap og Tour de France. Orre, eier og daglig leder av den kritikerroste restauranten Vélochef, skal fremover bidra til å løfte matopplevelsene i 4Service til nye høyder.

  Les mer